OD 24€ dnevno


Komentara
1

Villa Talasa nalazi se na prelepom poluostrvu Kasandra, na udaljenosti od samo 800 metara od centra mesta Polihrono. Villa je smeštena na samoj plaži i sa svojim prelepim vrtom nudi miran i opuštajući odmor. Plaža je mirna, nije organizovana, već gosti nose svoju opremu za… Opširnije

www.elahalkidiki.com
+30 23740 53774
+30697 9060123
Polihrono 63085 Kassandra, Halkidiki
Pošalji upit za dostupnost
www.elahalkidiki.com +30 23740 53774
Pošalji upit za dostupnost +30697 9060123
Polihrono 63085 Kassandra, Halkidiki


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.



Opis

Villa Talasa nalazi se na prelepom poluostrvu Kasandra, na udaljenosti od samo 800 metara od centra mesta Polihrono. Villa je smeštena na samoj plaži i sa svojim prelepim vrtom nudi miran i opuštajući odmor. Plaža je mirna, nije organizovana, već gosti nose svoju opremu za plažu, a dostupan je i javni parking.

Villa Talasa u svom sastavu ima 2 potpuno opremljena četvorokrevetna apartmana sa odvojenom spavaćom sobom (postoji mogućnost za peti pomoćni krevet), kuhinja, kupatilo i dve terase koje gledaju bočno prema moru.

Vila ima i jedan apartman koji ima 2 spavaće sobe, dnevnu sobu sa kuhinjom. Dostupno je ukupno 6 ležaja, koji su raspoređeni po 2 u svakoj prostoriji. Terasa je veoma velika I gleda direktno prema moru.

Najbliža prodavnica je udaljena 800m od ove vile. Ovaj deo mesta je veoma miran i zato ovu vilu preporučujemo porodicama sa malom decom koje traže mesto za odmor i opuštanje.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Кuhinja sa frižiderom sa zasebnom komorom (zamrzivač)
• Šporet sa rernom
• TV
• Kupatilo
• Peškiri
• WiFi internet
• Vrt

Ovaj smeštaj možete rezervisati direktno preko Igora i Teodore koji već godinama poseduju turističku agenciju "Ela Halkidiki" u Polihronu. Depozit za rezervaciju za ovaj smeštaj možete uplatiti i u dinarima (na uslužni račun u banci Intesa). Na taj način ne plaćate visoku proviziju banke i niste uslovljeni otvaranjem deviznog računa ukoliko ga već nemate.

Cene

• Datumi u cenovniku su orijentacioni i mogu se promeniti. Po vašem izboru takođe možete rezervisati broj noćenja koji vam odgovara.

Polihrono

Polihrono je popularno letovalište na Halkidikiju, na istočnoj obali poluostrva Kasandra, 90 km jugoistočno od Soluna. Ovo mesto karakteriše kristalno čista voda zaliva Toroneos, duga osunčana peščana plaža sa postepenim ulaskom u more i okolne planine obrasle maslinjacima i borovim šumama. Više informacija o mestu Polihrono pročitajte OVDE.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Vrt
Kuhinja
Rerna
Parking
Dečije igralište
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Šporet
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare

1507 Jovanka Simic   08/07/2018
Poštovani Svi apartmani i stidiji su korektni i Grčkainfo sajt je OK, međutim saradnja sa agencijom Ela Halkidiki iz Polihrona nije na zavidnom nivou. Ako uplaćujete preko te agencije dobro razmislite, zato što imenovane interesuje samo novac i ništa osim toga.