OD 45€ dnevno


Komentara
0

Villa Valadis smeštena je na oko 190 metara od čuvene plaže Limenarija na predivnom ostrvu Tasos. U levom krilu kuće nalaze se dva apartmana, oba na višem nivou i sa odvojenim ulazima.

Smeštaj

• Apartmani koji su smešteni u prizemlju sastoje se od dve zasebne sobe i kupatila. Prva soba je dnevna sa kompletno… Opširnije

www.grckainfo.com
Limenaria, Thassos, Greece, 64002
Pošalji zahtev za rezervaciju
www.grckainfo.com
Pošalji zahtev za rezervaciju
Limenaria, Thassos, Greece, 64002


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.
noćenja 1

EUR 100€ 1 noćenja

Broj jedinica

Apartman za 4 osobe

Odrasli 2 Deca 2
Opis :


Sadržaji sobe :


Opis

Villa Valadis smeštena je na oko 190 metara od čuvene plaže Limenarija na predivnom ostrvu Tasos. U levom krilu kuće nalaze se dva apartmana, oba na višem nivou i sa odvojenim ulazima.

Smeštaj

• Apartmani koji su smešteni u prizemlju sastoje se od dve zasebne sobe i kupatila. Prva soba je dnevna sa kompletno opremljenom čajnom kuhinjom, trpezarijskim stolom, 2 sofe, kaminom i izlazom na balkon opremljenim stolom i stolicama sa koga se pruža pogled na planine. Kupatilo je sa tuš-kabinom. Spavaća soba ima bračni krevet, garderober i noćne stočiće. Iz spavaće sobe izlazi se na terasu koja je smeštena na drugoj strani kuće u lepom vrtu. Opremljena je za sedenje kao i velikim suncobranom koji su na raspolaganju samo u ovom apartmanu. Dalje izlazeći sa terase stiže se do parkinga odmah pored kuće.

• Apartman koji je na spratu sastoji se od dve odvojene sobe i kupatila. Prva soba je dnevna sa potpuno opremljenom čajnom kuhinjom, trpezarijskim stolom, 2 sofe i opremljenim balkonom na kome možete uživati u pogledu na planine i samo mesto. Kupatilo je sa kadom. Spavaća soba raspolaže bračnim krevetom, garderoberom, noćnim stočićima i izlazom na drugu terasu koja pruža mir i opuštajući pogled na vrt.

Dostupan je besplatan bežični intenet, klima uređaj i privatan parking.

Cene

  27.04 - 31.05 01.06 - 10.06 11.06 - 17.06 18.06 - 28.06 29.06 - 02.09 03.09 - 09.09 10.09 - 16.09 17.09 - 30.09
Apartman
4 osobe
45 € 55 € 70 € 80 € 100 € 85 € 70 € 50 €

 

 

 


 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno (ne po osobi)
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog objekta kontaktirajte direktno Grckainfo sajt na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje 50% od ukupne cene, ostatak od 50% se plaća pri dolasku u objekat

Limenarija

Limenarija je lep grad koji se nalazi samo 42 km od grada Tasosa i 24 km od luke Skala Prinos. To je drugi po veličini grad na Tasosu, a nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva i gleda preko mora na veličanstvenu Svetu Goru.

Limenarija je postala vrlo popularna destinacija za odmor, ali je zadržala mnogo od svoje grčke tradicije i jedinstvene lokalne kulture. Turisti uživaju u velikom izboru restorana i taverni koje služe ukusna grčka jela u celom gradu i duž obale. Takođe, dosta odličnih kafića, barova i prodavnica suvenira ima u skoro svim pravcima gde se može šetati kroz mesto, i koje prikazuju jednostavnost života koju meštani znaju i neguju.

Prilikom posete Limenariji postoji dosta opcija koje će Vam pružati zabavu tokom odmora. Postoje mnoge plaže koje možete izabrati u zavisnosti od toga koliko daleko duž obale želite da putujete. U gradu pored luke nalazi se vrlo mala peščana plaža sa parkingom u blizini i dosta taverni i restorana brze hrane. Malo dalje na zapadu je najduža plaža u Limenariji, koja se proteže na oko 2 km. To je šljunkovito – peskovita plaža, a neki delovi su bolji od drugih, obavezno je obiđite celu kako biste pronašli mesto koje Vam najviše odgovara. Kada prođete ovu plažu, na zapadnoj strani je veoma peščana i mnogo lepša plaža koja se zove Tripiti.

Više o Tasosu pročitajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Vrt
Čajna kuhinja
Spoljna trpezarija
Parking
Kupatilo
Tuš/kada
Šporet
Terasa
Wi-Fi Internet

Pošalji zahtev za rezervaciju

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare