OD 70€ dnevno


Komentara
0

Athenea Villas se nalazi na lepoj lokaciji, sa panoramskim pogledom na hridi i azurne vode Jonskog mora. Okruženje je idealno za svakog ko voli prirodu, a pruža privatnost i priliku za potpuno opuštanje. 

Keri Lake je mesto idealno za porodice i parove, sa svojom neodoljivom lukom i peščanim plažama, koje predstavljaju sjajno… Opširnije

www.grckainfo.com
Limni Keri, Zakynthos, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Limni Keri, Zakynthos, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Athenea Villas se nalazi na lepoj lokaciji, sa panoramskim pogledom na hridi i azurne vode Jonskog mora. Okruženje je idealno za svakog ko voli prirodu, a pruža privatnost i priliku za potpuno opuštanje. 

Keri Lake je mesto idealno za porodice i parove, sa svojom neodoljivom lukom i peščanim plažama, koje predstavljaju sjajno mesto za kupanje i sunčanje kao i za opuštene šetnje ili vožnju biciklom u atraktivnom okruženju. 

Smeštaj

Kompleks ima 6 vila koje su idealne za porodice i parove koji žele da uživaju u opuštajućem, romantičnom odmoru. Poseduju elegantan dekor i pogodne su za 4-6 osoba.
 
Vile poseduje jednu ili dve odvojene spavaće sobe sa bračnim krevetom i prostranim kupatilom sa tušem, fenom, potpuno opremljenom kuhinjom i velikim balkonom, sa fantastičnim pogledom. U dnevnom boravku nalaze se dva pojedinačna kreveta i sve vile imaju klima uređaj.
 
Na zahtev, mogu se dobiti i dodatni kreveti, postoji privatan parking, čišćenje je svakodnevno, a promena posteljine je dostupna na svaka tri dana.

Male kuće 2 i 4

• Dve kuće bez privatnog bazena, kapacitet 2-5 osoba, velika terasa i zaista prelep pogled na more i malu zelenu šumu.
Jedna spavaća soba, sa bračnim krevetom i zasebnam soba (dnevna soba) sa 2 sofe u kojima mogu da spavaju 2 deteta ili 2 odrasle osobe, mogućnost dodavanja petog kreveta, kompletno opremljena kuhinja i kupatilo sa fenom za kosu. Površina kuće je 55 m² & velika terasa ss pogledom na more, klima uređaj, TV, roštilj u vrtu.

Male kuće 1, 3, 6 i 8

• Kuće kapaciteta 2-5 osoba, privatni bazen, privatni vrt kao i lep pogled na more i zelene šume i besplatan parking.
Jedna spavaća soba, sa bračnim krevetom i zasebnam soba (dnevna soba) sa 2 sofe u kojima mogu da spavaju 2 deteta ili 2 odrasle osobe, mogućnost dodavanja petog kreveta, kompletno opremljena kuhinja i kupatilo sa fenom za kosu. Površina kuće je 65 m², privatni vrt 100 m², privatni bazen 3m x 6m, klima uređaj, TV, roštilj u vrtu.

Velike kuće 5 i 7

• Velika kuća, 2-7 osoba, sa privatnim bazenom i privatnim vrtom,  lep pogled na more i zelene šume i besplatan parking.
Dve spavaće sobe, jedan od njih ima bračni krevet, a druga ima dva odvojena kreveta i treća posebna soba (dnevna soba) ima 2 sofe u kojima mogu da spavaju 2 deteta ili 2 odrasle osobe, mogućnost dodavanja sedmog kreveta, kompletno opremljena kuhinja i kupatilo sa fenom za kosu. Površina kuće je 90 m², privatni vrt 100 m², privatni bazen 3m x 6m, klima uređaj, TV, roštilj u vrtu.

Usluge i sadržaji

• Tradicionalni stil
• Klima uređaj
• Potpuno opremljena kuhinja
• Frižider
• Kupatilo
• Fen
• Roštilj
• Vrt
• Privatni parking
• Ležaljke za sunčanje / suncobrani
• Bazen
• Usluge čuvanja dece (na zahtev)
• Kućni ljubimci su dozvoljeni na zahtev
• Svakodnevno čišćenje i promena posteljine i peškira svaka 3 dana

Cene

Cena za dve osobe 01.05 - 31.05
01.10 - 31.10
01.06 - 20.06
11.09 - 30.09
21.06 - 15.07
01.09 - 10.09
16.07 - 31.08
Kuća: 2, 4
bez bazena
2-5 osoba
70 € 100 € 120 € 150 €
Kuća: 1-3-6-8
privatni bazen

2-5 osoba
110 € 140 € 220 € 290 €
Kuća: 5-7 
privatni bazen 

2-7 osoba
130 € 190 € 280 €

350 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Cene su izražene u € po smeštajnoj jedinici/dnevno za 2 osobe
• Dodatna osoba - 10 EUR / dnevno
• Navedene cene su zvanične cene vlasnika objekta, bez ikakve dodatne provizije posrednika

Za rezervaciju ovog objekta kontaktirajte direktno Grckainfo sajt na srpskom jeziku.
Prilikom rezervacije se uplaćuje  40% od ukupne cene, ostatak od 60% se plaća pri dolasku u objekat

Politika otkazivanja vlasnika vile
• U slučaju otkazivanja 2 meseca pre datuma dolaska - depozit se vraća u potpunosti (umanjen za administracione toškove 30 EUR)
• U slučaju otkazivanja 2 meseca posle datuma dolaska, vlasnik zadržava depozit ali ga možete koristiti za bilo koje drugi termin bilo koje godine, ili mogu da ga iskoriste prijatelji koji žele da borave u ovom smeštaju.

Limni Kerì - Zakintos

Na udaljenosti od 20 km od grada Zakintos, nalazi se malo mesto Limni Kerì, na brdu Marathia, ispred ostrva Marathonissi.

Limni Kerì je idealna početna tačka za posetu pećinama i plažama Marathia, ili organizaciju putovanja do obližnjeg ostrva sa kornjačama, koje je okruženo prelepim morem i predstavlja deo nacionalnog morskog parka. 

U mestu Limni Keri vredi posetiti manastir i svetionik, sa kog se vidi nepregledan pejzaž, koji je posebno lep u vreme zalaska Sunca, a može se uživati i u pogledu na Mitzitres.

Za ovo mesto karakteristične su male, ljupke plaže sa kamenčićima, okružene borovima i lokalnim tavernama, koje posebno noću pružaju posebnu atmosferu. Iza obale nalazi se drvored koji kreira prirodan hlad na delu plaže. Plaža se sastoji od kamenčića, ali čim se uđe u vodu, može se osetiti pesak.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Roštilj
Vrt
Fen za kosu
Kuhinja
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Tuš/kada
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare