OD 24€ dnevno


Komentara
0

Na jedinstvenoj i mirnoj lokaciji u mestu Milina nalazi se Violeta Studios & Apartments, šarmantan kompleks sa panoramskim pogledom na more. Na udaljenosti od samo 20 m od mora i male plaže, kompleks nudi komforna studija i apartmane za prijatan boravak. Slikovito ribarsko mesto Milina se nalazi u zalivu Pagasitik i nudi sve pogodnosti… Opširnije

www.grckainfo.com
Milina, Pelion 37013 Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Milina, Pelion 37013 Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Na jedinstvenoj i mirnoj lokaciji u mestu Milina nalazi se Violeta Studios & Apartments, šarmantan kompleks sa panoramskim pogledom na more. Na udaljenosti od samo 20 m od mora i male plaže, kompleks nudi komforna studija i apartmane za prijatan boravak. Slikovito ribarsko mesto Milina se nalazi u zalivu Pagasitik i nudi sve pogodnosti za nezaboravan odmor na poluostrvu Pelion.

Vlasnici kompleksa, topla dorodošlica, porodično okruženje u kombinaciji sa odličnom lokacijom, učiniće da se gosti vrate kući sa najlepšim uspomenama.

Smeštaj

Violeta Apartments je otvoren od aprila do oktobra i nudi dva apartmana i pet studija. Smeštajne jedinice su potpuno opremljene i imaju:

• Klima uređaj
• TV
• Wi-Fi internet
• Garderober
• Kupatilo sa tušem
• Terasu

Pored toga sve jedinice imaju kuhinju sa frižiderom, rešo sa dve ringle za pripremu manjih obroka, pribor za jelo i posuđe, kao i peškire i posteljinu. Terase imaju prelep panoramski pogled na zaliv Pagasitik sa svojim malim ostrvima.

MHTE:  0726K132K0136100

Lokacija

Kompleks je smešten u mestu Milina na jugu poluostrva Pelion, na udaljenosti od 50 km od Volosa, na idealnoj lokaciji pored mora i okružen je očaravajućim prirodnim pejzažima.

Na udaljenosti od 30 m od smeštaja nalazi se nekoliko taverni i mini-marketa. Centar mesta Milina je na udaljenosti od 900 metara i nudi sve pogodnosti za svakodnevne potrebe, a tu si i tradicionalne taverne sa lokalnim specijalitetima i svežom ribom. Tokom letnjih meseci u mestu se održavaju razni festivali sa muzikom i plesom.

Violeta Apartments je odlična polazna tačka da se istraži fascinantno poluostrvo Pelion sa prelepim plažama i obiljem mogućnosti za sportove na vodi, uživanje i opuštanje. U Milini se može videti prelep zalazak sunca.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Klima uređaj
Vrt
Kuhinja
Kuhinjsko posuđe
Parking
Kupatilo
Frižider
Pogled na more
Terasa
TV
Wi-Fi Internet

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare