OD 44€ dnevno


Iskustva
0

West End Hotel se nalazi na 2 km od plaže Lara i na 400 m od najbliže plaže, u oblasti Pafos na Kipru. Sadrži bazen i tradicionalni kiparski restoran, i pruža pogled na veliki bazen pogodan i za decu, koji je okružen stolovima, stolicama, suncobranima i ležaljkama, kako bi gosti uživali u… Opširnije

www.grckainfo.com
214 Agiou Georgiou, 8560 Peyia, Cyprus
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
214 Agiou Georgiou, 8560 Peyia, Cyprus


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

West End Hotel se nalazi na 2 km od plaže Lara i na 400 m od najbliže plaže, u oblasti Pafos na Kipru. Sadrži bazen i tradicionalni kiparski restoran, i pruža pogled na veliki bazen pogodan i za decu, koji je okružen stolovima, stolicama, suncobranima i ležaljkama, kako bi gosti uživali u toplom sunčanom danu pored bazena. U prizemlju je restoran u kome se služi sveže kuvana riba, koja ne samo da je sveže spremljena već je i ulovljena od strane vlasnika hotela.

Topla atmosfera i kiparsko gostoprimstvo učiniće boravak ugodnim.

Smeštaj

Klimatizovane sobe hotela West End prostrane su i imaju popločane podove. Uključuju TV sa ravnim ekranom i sopstveno kupatilo sa kadom, dok se mini frižideri mogu dobiti na zahtev besplatno.

Na raspolaganju su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sobe u prizemlju su dostupne osobama sa invaliditetom.

Usluge i sadržaji

• Klima uređaj
• Kupatilo,
• TV, WiFi internet (javne prostorije)
• Mini frižider na zahtev
• Restoran, bar, svakodnevno čišćenje, prizemlje pristupačno za osobe sa invaliditetom
• Terasa, pogled na more, vrt, bazen, ležaljke i suncobrani
• Parking

Udaljenosti

• 5 minuta od plaže Coral Bay, koja uključuje mnoštvo barova, kafića i sve što je potrebno za zabavu danju ili noću
• 5 minuta od divlje šume Akamas, sa jedinstvenim arheološkim nalazištem
• 10 minuta od centra grada Pafosa
• 12 minuta od međunarodnog aerodroma Pafos
• 1,5 sat od međunarodnog aerodroma Larnaka

Lokacija

Smeštena u regionu Pafosa u Pegeji, plaža Coral Bay smatra se jednom od najlepših obala tog područja. Pesak je zlatne boje, a čista morska voda ovde je mirna i plitka, što Coral Bay čini popularnim izborom za sve, uključujući porodice sa decom. Plaža je okružena parom krečnjačkih rtova i obiluje zelenilom, što dodatno doprinosi lepoti ovog zaliva. Sadržaji na plaži uključuju toalete, tuševe, svlačionice, ležaljke, suncobrane, kante za smeće, kante za reciklažu i sportove na vodi. U okolini se nalaze razni restorani, riblje taverne, kafići, barovi, kiosci. Lako se možete snaći bez iznajmljivanja automobila, jer se vila nalazi na povoljnoj lokaciji u blizini autobuskih stajališta, supermarketa i čuvene ulice Coral Bay! Preporučuje se iznajmljivanje automobila onima koji žele da putuju dalje, u Akamas, planinske regije u kojima ne postoje / ograničene autobuske rute.


Sadržaji objekta

Klima uređaj
Bar
Svakodnevno čišćenje
Za osobe sa invaliditetom
Vrt
Parking
Kupatilo
Frižider
Restoran
Pogled na more
Tuš/kada
Ležaljke i suncobrani
Bazen
Terasa
TV

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Paypal - Putem banke na račun u Grčkoj - Na dinarski račun u Srbiji

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva