OD 27€ dnevno


Iskustva
1

Na glavnom trgu Neos Marmarasa, ispred male slikovite luke nalazi se turistički kompleks Zefyros Studios.

Ispred kompleksa na trgu nalazi se sve što je potrebno za idealan odmor: super marketi koji su otvoreni do ponoći, pekare, fast food, različiti restorani i konobe, turističke… Opširnije

www.zefyros-studios-en.blogspot.com
+30 6945759933
Neos Marmaras 63081 Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.zefyros-studios-en.blogspot.com
Pošalji upit za dostupnost +30 6945759933
Neos Marmaras 63081 Halkidiki, Greece


Pročitaj iskustva
Napiši komentar x

Napomena : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati. Da bismo odobrili komentar molimo vas da unesete pravu e-mail adresu kako bi administratori mogli da potvrde da ste smeštaj rezervisali preko našeg sajta.Opis

Na glavnom trgu Neos Marmarasa, ispred male slikovite luke nalazi se turistički kompleks Zefyros Studios.

Ispred kompleksa na trgu nalazi se sve što je potrebno za idealan odmor: super marketi koji su otvoreni do ponoći, pekare, fast food, različiti restorani i konobe, turističke prodavnice i zlatare.

Kompleks Zefyros Studios je nedavno izgrađen i sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija i aparmana. Smeštajne jedinice su potpuno opremljene i imaju veliku privatnu terasu, kupatilo (tuš/wc), toplu vodu 24h, frižider, TV i bežični internet. U nekim sobama postoji i potpuno opremljena kuhinja.

Da bi gostima obezbedili ugodan i prijatan boravak, vlasnici kompleksa redovno brinu o higijeni soba i zajedničkih prostorija. Vlasnici kompleksa su svakodnevno na raspolaganju svim gostima za sve informacije o mestu Neos Marmaras i ovoj oblasti.

Smeštaj

Dvokrevetna studija

• Dvokrevetna studija imaju bračni krevet ili dva singl kreveta, veliku terasu, kupatilo (tuš/wc), toplu vodu 24h, frižider, klima uređaj, televizor i bežični internet bez dodatne naplate.

Trokrevetna studija

• Trokrevetna studija imaju potpuno opremljenu kuhinju, veliku terasu, kupatilo (tuš/wc), toplu vodu 24h, frižider, klima uređaj, televizor i bežični internet bez dodatne naplate. Trokrevetna studija mogu se zakupiti i kao dvokrevetna studija (za dve osobe).

Apartmani

• Apartmani imaju dve odvojene dvokrevetne sobe, a u jednoj od soba postoji mogućnost dodavanja još jednog kreveta. Apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), toplu vodu 24h, frižider, klima uređaj, televizor i bežični internet bez dodatne naplate.

Authorization Number: 09.38.K.11.2K.02847.0.0

Neos Marmaras

Nekadašnja ribarska luka Neos Marmaras je sada jedno od najpopularnijih odmarališta na Sitoniji. U pozadini su brda sa borovom šumom, a sama luka je smeštena u zalivu u obliku potkovice na severnom kraju velikog zaliva oko 117km od Soluna.

Postoje plaže koje gledaju ka jugu istočno i zapadno od Neos Marmarasa, sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, što ih čini pogodnim za decu.

Centar letovališta Neos Marmaras je prilično živ sa mnogo taverni, restorana, kafića, barova i radnji. Trgovci postavljaju uveče tezge, a na ulici su često umetnici i zanatlije koji prodaju svoje radove. Ima takođe i mnogo prehrambenih radnji kao i uobičajenih prodavnica suvenira i poklona.

Meni u restoranima u Neos Marmarasu je namenjen međunarodnom ukusu, ali postoji i nekoliko odličnih ribljih restorana oko luke. Klubovi i muzički barovi su otvoreni do kasno u noć, ali ne previše bučni. U moru je nenaseljeno ostrvo Kefilos koje doprinosi zanimljivosti scenografije, a postoji i dosta mesta za šetnju borovim šumama koje okružuju Neos Marmaras. Na padini leži predivni staro mesto PARTENON, koje vredi posetiti da bi se videle uske ulice i uživalo u dobro očuvanim zgradama.


Sadržaji objekta

Usluga pranja veša
Wi-Fi Internet
Klima uređaj
Pegla/daska za peglanje
TV
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Kuhinja
Terasa

Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj - Western Union

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj iskustva

1585 Vladimir   24/07/2018
Bili smo u Julu u ovom smeštaju. Smeštaj je u samom centru i sve je blizu. Obe plaže su udaljene na nekih 15ak min peške. Veoma smo zadovoljni uslugom. Uzeli smo sobu koja ne gleda na more nego na dvorište. Sasvim je lepo i zadovoljavajuće. Čišćenje je na svaka 3 dana. Gazde su jako prijatni i sve što sam ih pitao lepo su nam objasnili kako da dođemo do npr nekih plaža, mesta itd. Preporučujem svima koji žele da posete mesto a da su blizu svega.