Цена OT 23€ Мин/нощ


Отзиви
8

If you want to spend your holidays in a coastal city that envies nothing of any other city or area in Halkidiki, then visit Ierissos. The 12 km of coastline, the clean, cool sea (Blue Flag awarder) are more than a challenge, they are also a competitive advantage with respect to other areas in the prefecture.

Accommodation

Thanos… Чети повече

+30 6974781351
Ierissos Chalkidiki, 63075 Greece
Изпрати заявка
Изпрати заявка +30 6974781351
Ierissos Chalkidiki, 63075 Greece


Прочетете мненията
Напиши коментар x

Моля обърнете внимание : След преглед на добавяне не може да се изтрие или актуализиранаОписание

If you want to spend your holidays in a coastal city that envies nothing of any other city or area in Halkidiki, then visit Ierissos. The 12 km of coastline, the clean, cool sea (Blue Flag awarder) are more than a challenge, they are also a competitive advantage with respect to other areas in the prefecture.

Accommodation

Thanos Apartments are located 20 meters from the sea (looking from the seaside the left corner of the first row), you might be able to look Thanos Apartments at Google. All the apartments have:

• Balcony with view to the sea
• Fully equipped kitchen
• TV
• Air condition
• Free internet

Thanos is here to make you feel at home with his friendly presence.

Area

The Center of Mt. Athos Heritage is unique in all Europe and utilizes the latest, state-of-the-art multimedia and 3D technologies to ‘show’ you round Mt. Athos or the seabed and other wonderful sights that will entertain both you and your children. And all of this with such a token ticket. Ancient Akanthus, acropolis of Ierissos, stands impressive over the city and is a very important archaeological site that must be visited, in order to mentally travel back to the marvels of antiquity.

The port of Ierissos is suitable for mooring and just two kilometers away from the city, while if you want to visit Holy Mount Athos, you may take the boat that runs daily schedules from there. There is no end to fun and entertainment in Ierissos. There are dozens of beach bars, restaurants and traditional taverns which shall delight your senses at very affordable prices.


Удобства в хотела

Климатик
Кухня
Кухненска посуда
Самостоятелна баня
Хладилник
Изглед към морето
Тераса
Tелевизия
Безжичен интернет

Опции за плащане

Western Union - Bank transfer to Greece

Изпрати заявкаПрочетете мненията

160 Vesna Dabic Ex Cetkovic   18/04/2016
Apartman je udaljen od plaze citavih 25 korka i bar sto se nas tice, apartmani su predivni, prostrani, cisti i funkcionalni...Tanos je ljubazan i nasmejan, gradic je pravi izbor za porodice. U okolini ima puno plaza i mesta za obilazak..
171 Vladan Stefanović   19/04/2016
Najbolji gazda , dve godine sam letovao kod njega a i kod njegovih rodjaka je super apartman
333 ivan   29/12/2016
Potvrđujem sve već napisano.Da pohvalim još i plažu i more, kao i funkcionalnost samog mesta. Sve je na dohvat ruke.
458 Tanos Apartments   23/01/2017
Apartmani su pristojni, lokacija je dobra, ali to ima i svojih mana, pesak se stalno nanosi na terasu pa je potrebno stalno cistiti. Jerisos je puno vetrovit, pa se moze desiti da vam ceo odmor propadne i da presedite u apartmanu. Inace su gazde odlicne, uvek spremne na dogovor. Sve pohvale.
1189 Bojan   26/12/2017
Tanos apartmani su komforni, čisti i sa pogledima na more. Imali smo sreće da postanemo prijatelji sa vlasnikom ove prelepe vile, na jedan veoma interesantan način. Pre par godina rešio sam da iznenadim suprugu i umesto u Crnu Goru krenuli smo za Grčku.Iznenađenje je uspelo! Zbog uspeha celog poduhvata, morao sam da potražim smeštaj na licu mesta, razmišljajući, polovina Juna je biće smeštaja u izobilju. Međutim, nismo mogli da nađemo smeštaj, a deca su bila već nervozna od putovanja...Naišli smo na Tanosa, koji nam se maksimalno posvetio iako su njegovi kapaciteti bili puni, sa nama je obišao nekoliko lokacija i odvojivši svoje dragoceno vreme za nas potpune strance, našao nam ne prvi slobodan smeštaj, već onaj koji nam je odgovaro i sve to sasvim strpljivo i smireno. Od tada smo postali prijatelji i svaki naš odlazak u Grčku podrazumeva dolazak i do Jerisosa da se vidimo sa njim. Možda je priča malo duža, ali je moja predpostavka da svako želi da mu odmor bude što kvalitetniji jer ga dugo planiramo i očekujemo, a Tanos je pre svega čovek, a potom veliki profesionalac.
1860 Nikola Kontic   14/01/2019
Prosle godine smo proveli divnih 14 dana kod mr Thanosa i njegove supruge i bilo je nezaboravno.Apartmani su cisti i prostrani,sve radi i njima,dobar je internet jer svaki sprat ima svoj ruter. Vila je na 20 metara od mora u samom desnom uglu plaze kod vetrenjace.Imali smo i jednu avanturu kad nas je mr. Thanos trazio po Jerisosu sa policijom, a moje dvoje dece i ja otisli plivajuci na 5km udaljenu plazu. Thanos je celo mesto digao na noge da nas nadju. Vila je za svaku preporuku a mr Thanos je enciklopedija od coveka koji ce vas uputiti u sve sto vredi videti i znati o Jerisosu i okolini. Nadamo se skorom vidjenju,ponovo.Veliki pozdrav za Thanosa i suprugu.
2248 Gordana Ljubic Savin   13/07/2019
Thanos i njegova žena su veoma ljubazni domaćini. Boravili smo kod njih pre dve godine. Vila je zaista blizu plaže, nepunih 20-tak metara. Odseli smo u malom studiju koji ima terasu sa bočnim pogledom na more. Apartman je bio čist, Thanos veoma predusretljiv. Naša jedina zamerka je bila što je apartman posedovao mali bračni krevet (grčki standard - veoma velika zamerka svima u Grčkoj koji imaju takve krevete u studijima/apartmanima, jer su veoma uski i na njima se zaista ne mogu smestiti dve osobe). Problem smo rešili tako što sam ja koristila krevet na rasklapanje realtivno udoban, a moj muž je spavao na tzv. bračnom krevetu. Thanos i njegova žena su nas tokom boravka pozvali na prelepo druženje u njihovoj drugoj kući u kojoj oni žive i koja se nalazi na samoj obali mora, i to kasno popodne i veče smo uživali u lepom druženju uz sveće, dobro vino, poslastice i predivan miris mora i zvuke talasa. Na kraju, Thanos nas je poslednjeg dana ujutru svojim kolima prebacio do autobuskog stajališta u Ierisosu gde smo sačekali autobus za Solun koji je bio naše sledeće odredište. Dakle, Ierisos je malo slatko mestašce, sa prelepom plažom, malim restoranima sa dobrom kuhinjom. Thanos apartmani su svakako preporuka za dobar smeštaj. Naša preporuka je da se u pomenutom sudiju umesto jednog bračnog kreveta postave dva odvojena kreveta standardnih dimenzija za jednu osobu, jer će to biti mnogo udobnije za spavanje i boravak gostiju.
2600 Slobodan Marinković   18/01/2020
Čitam prethodne komentare i ne mogu da verujem. Ljudi kao da nisu bili u istoj vili u kojoj smo bili mi. Kao da je to neki drugi Tanos i neko drugo mesto. Plaža uopšte nije udaljena dvadeset koraka ili ja neumem da brojim. Dvokrevetni apartman u kom smo bili uređen je kao za Liliputance. Sve je premalo; počev od ulaznog hodika, kupatila, kreveta, terase koja je toliko mala da ne možete da obiđete oko premalog stočića a kamoli da postavite ostali mobilijar ...Ogledala su montirana toliko nisko da supruga i ja nismo mogli da koristimo ogledala za ličnu higijenu a da nas "ne uhvati u leđa" iako nismo baš previsoki (186cm i 176cm :) ) Osvetljenje užasno jer je gazda-Tanos verovatno rešio da "ušteka" na struji. Proveli smo 15 dana kao da smo živeli u pećini. Da ne pričam o meljivom mirisu koji se non-stop osećao. Jedina svetla tačka što se tiče Tanosa jesu savršeni peškiri i zaista čista posteljina koju su menjali na 5 dana. Sve ostalo je samo za kritiku. Što se tiče cene za 45eura po danu očekivali smo mnogo-mnogo više u septembru mesecu.