OD 67€ dnevno


Komentara
0

"Footscapes of Crete" kompleks je smešten na idelanoj lokaciji, na brdu visine 480m i sastoji se od tri lepo renovirana i savremeno opremljena studija. Vila ima prelep pogled na more planinu Psiloritis i planinu Lefka. Po vedrom danu može se videti i grad Hania koji je udaljen 80 km. Vila je idealno mesto za ljubitelje prirode… Opširnije

www.footscapesofcrete.com
+(30) 69749 94598
Kastellos - Rethymno 74100 Crete
Pošalji upit za dostupnost
www.footscapesofcrete.com
Pošalji upit za dostupnost +(30) 69749 94598
Kastellos - Rethymno 74100 Crete


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

"Footscapes of Crete" kompleks je smešten na idelanoj lokaciji, na brdu visine 480m i sastoji se od tri lepo renovirana i savremeno opremljena studija. Vila ima prelep pogled na more planinu Psiloritis i planinu Lefka. Po vedrom danu može se videti i grad Hania koji je udaljen 80 km. Vila je idealno mesto za ljubitelje prirode i mirnog odmora.

Smeštaj

Studija su moderna, svetla, prostrana i u svom sklopu imaju klima uređaj, kamin, centralno grejanje, dve terase na prednjem i zadnjem delu, besplatan Wi-Fi internet, a dostupan je parking i bazen.

Tuš u kupatilu ima dovoljno tople vode 24h. Studija imaju i potpuno opremljenu kuhinju, frižider, šporet sa rernom i unutar njih nije dozvoljeno pušenje.

Vlanici vile su tu 24h da pruže gostima informacije o korišćenju studija i specifičnosti životne sredine, a takođe će i odgovoriti na sva pitanja.

Vlasnici očekuju da gosti da uzmu u obzir mir i spokoj ove oblasti i da poštuju privatnost drugih gostiju.

Cene

  31.03 - 30.06 01.07 - 31.08 01.09 - 03.11
Dvokrevetni studio 67 €/dnevno
450 €/nedeljno
77 €/dnevno
525 €/nedeljno
67 €/dnevno
450 €/nedeljno

 

 

 

 


• Minimalan boravak - 4 noćenja
• Cene su dostupne na zahtev i van sezone
• Treća osoba može da koristi krevet na razvlačenje - 15 €dnevno

Vlasnikov opis lokacije i okruženja

Dajemo šansu našim gostima da dožive iskustvo kritskog života, rada i proslave imendana i drugih slava. U blizini se nalazi nekoliko manjih sela gde su stanovnici iskreno zainteresovani za posetioce. Oni će razgovarati sa Vama na ulici, pitaće Vas odakle ste, a nekad ćete dobiti i slatkiše. Mi Vam omogućujemo da doživite kritsku gostoljubivost i pravi autentični kritski način života.

Mir i priroda su ključne karakteristike kompleksa "Footscapes of Crete"

Beloglavi supovi redovno lete okolo, jer prave svoja gnezda na našim brdima. Leti možete videti rojeve pčela, a orlovi, jastrebovi i sove su takođe redovno viđani u okruženju. Nebo je takođe posebno, jer se usled nezagađenosti noću se može videti hiljade zvezda. Kada je dan vedar izgleda kao da možete dotaći Mlečni put, a imamo i teleskop sa kojim ga možete posmatrati.

E4 pešačka staza prolazi pored naše kapije, a mi predvodimo šetnje sa gostima. Naš vodič zna gde su najlepša mesta u prirodi i leti organizuje šetnje i vodi u potragu za divljim orhidejama, anemonama, kritskim lalama i gladiolama koje rastu svuda na Kritu. Postoje šetnje u više kategorija, od lakih do teških, koje vode preko terena, staza za magarce, klisura i utabanih staza. Ovo je jedinstveno iskustvo, jer ćete se naći na mestima gde drugi turisi nisu bili, u zaraslim crkvama sa prelepim freskama gde su slepi miševi našli mesto za spavanje.

Nekoliko stada ovaca pase u našoj okolini. Zbog ovoga moramo biti sigurni da su naše kapije uvek zatvorene, da naš travnjak ne bi bio skroz "ošišan"! Umirujući zvuk njihovih zvončića možete čuti svakodnevno.

"Footscapes of Crete" se nalazi tačno izvan slikovitog sela Kastelos blizu Armene, na glavnom putu koji vodi od Retimna na severu, prema jugu. Iako je malo i tiho mesto, sve je lako dostupno i taverne, restorani i marketi se nalaze veoma blizu.

"Footscapes of Crete" se nalazi u neposrednoj blizini arheoloških iskopina i groblja Armene iz kasnog perioda Mineje.

U mestu Retimno možete uživati u šetnji, koja je van peskovite plaže u uskim ulicama starog grada. Možete obaviti odličnu kupovinu, a sa terase možete da posmatrate šta se dešava u venecijanskoj luci. U mestu se nalazi nekoliko venecijanskih i turskih ruševina i muzeja (od kojih je Fortresa definitivno vredna posete). Grad Retimno je udaljen 15 minuta, a južna obala 30 minuta.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Grčkoj

Sadržaji objekta

Wi-Fi Internet
Parking
Klima uređaj
Grejanje
Tuš/kada
Kupatilo
Frižider
Kuhinjsko posuđe
Rerna
Šporet
Kuhinja
Terasa

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare