OD 50€ dnevno


Komentara
0

Na pešanoj plaži dugoj 9 km, na Halkidikiju, sa svojim kristalno čistim azurno plavim morem prostire se kompleks Porto Karras Sithonia.

Smeštaj 

Hotel nudi različite vrste luksuzno opremljenih soba i apartmana:

Superior sobe

24 jednokrevetne sobe (18-26 m²), 80 dvokrevetnih… Opširnije

www.grckainfo.com
Sithonia, 63081, Halkidiki, Greece
Pošalji upit za dostupnost
www.grckainfo.com
Pošalji upit za dostupnost
Sithonia, 63081, Halkidiki, Greece


Pročitaj komentare
Napiši komentar x

Molimo obratite pažnju : Kada dodate komentar ne možete ga izbrisati ili ažurirati.Opis

Na pešanoj plaži dugoj 9 km, na Halkidikiju, sa svojim kristalno čistim azurno plavim morem prostire se kompleks Porto Karras Sithonia.

Smeštaj 

Hotel nudi različite vrste luksuzno opremljenih soba i apartmana:

Superior sobe

24 jednokrevetne sobe (18-26 m²), 80 dvokrevetnih (bračni krevet) i 242 dvokrevetne sobe (odvojeni kreveti) (30-36 m², do 3 osobe), sa opcijom za treći ležaj (sofa ili pomoćni ležaj), sa elegantnim dnevnim boravkom i mermernim kupatilom. 

Junior apartmani 

40 lepo uređenih apartmana (29-31 m², do 3 osobe na sofama) sa dnevnim boravkom sa pregradom sa roletnama (u 30 apartmana), mermernim kupatilom sa kadom i nameštenim balkonom sa predivnim pogledom. 

Porodične sobe 

62 lepo uređena apartmana (34-38 m², do 2 odrasle osobe i 2 dece na sofi) sa pregradom sa roletnama (u 57 apartmana), dnevnim boravkom, mermernim kupatilom sa kadom i balkonom sa izuzetnim pogledom. 

Porodični apartmani

3 jedinstvena dvosobna apartmana (63-81 m², do 5 odraslih ili 4 odrasle osobe i 2 dece na sofi) sa mermernim kupatilima, lepo uređenim dnevnim boravkom i balkonom sa pogledom na more ili golf teren. 

Porodični Comfort apartmani

4 lepo uređena dvosobna apartmana (90-100 m², do 4 odrasle osobe i 2 djece u kauč kreveta), sa dva mermerna kupatila, elegantnim dnevnim boravkom sa odvojenim toaletom i 2 privatne terase sa predivnim pogledom na more ili golf teren. 

Porodični Privilege apartmani

1 veličanstveni dvosoban apartman (126 m², do 4 odrasle osobe i 4 dece na sofama) sa dva mermerna kupatila, elegantnim dnevnim boravkom sa trpezarijom i kuhinjom, kao i privatnom terasom sa prekrasnim pogledom na more. 

Porodični Premium apartmani

4 lepo uređena trosobna apartmana (130-170 m², do 6 odraslih i 3 dece na sofi i / ili pomoćnom ležaju) sa tri mermerna kupatila, raskošnim dnevnim boravkom sa odvojenim toaletom, dodatnim prostorom za sedenje, velikom privatnom terasom i još dva nameštena balkona sa veličanstvenim pogledom na more ili teren za golf. 

Porodični Grand apartmani

1 predivno uređen četvorosobni apartman (140 m², do 8 odraslih i 4 dece na sofama i / ili pomoćnim ležajima) sa četiri mermerna kupatila, raskošnim dnevnim boravkom sa trpezarijom i kuhinjom, privatnom terasom i 3 balkona sa spektakularnim pogledom na more.

Executive apartmani 

8 jedinstvenih jednosobnih apartmana (49-83 m², do 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece na sofi) sa mermernim kupatilom, dnevnim boravkom (sa odvojenim toaletom u nekim apartmanima) i balkonom sa prekrasnim pogledom na more. 

Deluxe apartmani

19 interesantno uređenih apartmana (63 - 104 m², do 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece na sofama) sa mermernim kupatilom sa kadom i tuš kabinom, prostranim dnevnim boravkom sa trpezarijom i zasebanim toaletom ( u nekim apartmanima) i privatnom terasom sa prekrasnim pogledom na more.

Sithonia Grand apartman 

2 raskošna dvosobna apartmana (116 m², do 4 osobe) sa mermernim kupatilom sa kadom, prostranim dnevnim boravkom sa trpezarijom, zasebnim toaletom i spektakularnim pogledom na more.

Sadržaji i usluge

• Radni sto 
• Sofa na razvlačenje (dostupna u svim sobama, Junior apartmanima i u nekima od apartmana) 
• Mermerna kupatila 
• Ogledalo
• Fen za kosu 
• Kada
• Hidromasažna kada (u nekim apartmanima) 
• Bade-matili i papuče (u svim apartmanima i Junior apartmanima, a na zahtev u svim sobama) 
• Sef 
• Bežični internet 
• Satelitska TV, radio 
• LCD TV i PAY TV (dostupan u većini apartmana) 
• Mini bar 
• Trpezarija otvorena 24/7 
• Namešteni balkon 
• Room servis 
• Spa centar
• Bazen 

Hotel obuhvata i 4 restorana, bar na bazenu, bar na plaži i noćni klub.

Lokacija 

Sitonija je park Halkidikija gde ljubitelji tišine i zelenila traže utočište. Obala je duga više od 300 km i okružuje tri planine – Meliton, Peklaru i Itamos. Na Sitoniji se mogu videti živopisne male luke, brojna ribarska sela, usamljene plaže i nestvarni kolorit različitih boja. Više o Sitoniji pročitajte OVDE.


Opcije plaćanja depozita za rezervaciju

Putem banke na račun u Srbiji - Putem banke na račun u Grčkoj - Za cene i dostupnost za ovaj smeštaj molimo popunite formu za upit koja se nalazi ispod

Sadržaji objekta

Restoran
Wi-Fi Internet
Bar
Bazen
SPA
Klima uređaj
Posluga u sobi
Recepcija
Ležaljke i suncobrani
Pogled na more
Sef
TV
LCD TV
Tuš/kada
Fen za kosu
Kupatilo
Mini bar
Terasa
Spoljna trpezarija
Čajna kuhinja

Pošalji upit za dostupnost

Pročitaj pre slanja upita


Pročitaj komentare