Ostrvo Egina: Manastir iscelitelja i čudotvorca Svetog Nektarija Eginskog
05/02/2019 Tekst ažuriran 30/10/2023 Iskustva 238

Egina je ostrvo u Egejskom moru. Nalazi se u središnjem delu Saronskog zaliva, koji po ovom ostrvu nosi još i ime Eginski zaliv. Od Atine je udaljena oko 30 km vazdušnom linijom. Od atinske luke Pirej do Egine možete doći brodom ili hidrogliserom. Cena karte za brod Pirej - Egina je 11 eura i putuje se sat i po. Hidrogliser je malo skuplji (19 eura), ali će vam zato njime trebati otprilike pola sata manje da stignete. 


Tradicionalna delatnost na ostrvu je oduvek bila poljoprivreda i posebno su čuveni pistaći koji se ovde gaje. Ipak, poslednjih godina dominira turizam, što i nije čudno, s obzirom na odličnu saobraćajnu povezanost sa Atinom, tako da je ovo ostrvo česta destinacija Atinjana tokom vikenda i praznika. Prijatna klima, prelepe plaže i brojni antički lokaliteti koje možete posetiti, čine Eginu savršenim mestom za odmor.


Najveće naselje na ostrvu je istoimeni gradić Egina na severozapadu gde se nalazi i čuveni manastir Sveti Nektarije Eginski koji predstavlja značajan centar mnogih hodočasnih putovanja.


Udaljen je oko 5 km od centra grada. U slučaju da ne putujete organizovano, iz grada do manastira možete stići i peške, ako vam ne smeta što put skoro sve vreme ide uzbrdo, a možete i uzeti taksi. Vožnja taksijem iz luke Egina do manastira košta 12 eura u jednom pravcu.

 

Sveti Nektarije Eginski je bio pravoslavni teolog i svetitelj. Smatra se velikim isceliteljem i čudotvorcem.

 

Rođen je u Trakiji 1. oktobra 1846. godine. Od svoje 20-e godine je počeo da radi kao učitelj u gradu Hiosu, a posle 10 godina službe se zamonašio i uzeo ime Lazar. 1885. godine je primio monaški postrig pod imenom Nektarije (“napitak besmrtnika”). Narednih godina je živeo u Atini, gde je i diplomirao na Bogoslovskom fakultetu. 



U nekoliko godina nakon toga je rukopoložen u čin sveštenika, zatim primio čin arhimandrita, postao sekretar Aleksandrijske patrijaršije i izabran za mitropolita Pentapolskog. Između 1894. i 1908. godine vodio je teološku školu u Atini, a onda se penzionisao. Svoje dane u penziji je proveo u Trojičkom manastiru u Egini, po kojoj je i dobio naziv Eginski.


Postoji predanje da je Nektarije došao na Eginu da nađe mesto na kom će podići manastir, da su mu se javili Sveti Mina i Sveti Dionisije Zakitonski koji su mu pokazali mesto na kom je nekada davno bio manastir, i on je odlučio da ga podigne baš tu. 


Sveti Nektarije Eginski preminuo je u bolnici u Atini 1920. godine, pretpostavlja se od raka prostate. Kanonizovan je od strane Carigradske patrijaršije 1961. godine i bio je poslednji kanonizovan svetitelj grčke pravoslavne crkve.

 

Postoje brojna svedočenja o tome da su se dešavala čuda nad njegovim moštima, za koje se veruje da imaju isceliteljske moći i da pomažu onima koji boluju od teških bolesti, a naročito obolelima od raka.

 

Vernici koji su iz Egine često govore da im je dolazio u san i davao savete vezane za brže ozdravljenje. Vernici u manastir dolaze da se poklone Svetom Nektariju i da na njegovim moštima osvete jastučnicu, peškir ili šal, koji bi nakon toga bolesnici trebalo da nose.


Manastir se nalazi na gotovo najvišoj tački ostrva. To je kompleks koji se sastoji od manastira svete Trojice, nove crkve, ćelije u kojoj je Sveti Nektarije Eginski boravio, kapele i konaka. U novoj velelepnoj crkvi se nalazi njegove mošti, u srebrnom sarkofagu. Crkva je zgrađena u vizantijskom stilu, sa velikom polukružnom kupolom i dva zvonika. 


Ovde vernici dolaze da se poklone i da osveštaju predmete koje su doneli polaganjem na sarkofag. Unutra se nalaze i brojne ikone, a posebno se ističe ikona Svetog Nektarija, ukrašena zlatnim i srebrnim pločicama, koje Grci prinose sa molbom za ozdravljenje. U manastiru svete Trojice nalazi se svetiteljeva glava, kao i deo moštiju.


U okviru kompleksa se nalazi i ćelija u kojoj je nekada živeo Sveti Nektarije Eginski. Prostorija ima potpuno autentičan izgled i tu se još uvek nalaze njegove lične stvari. Monahinje dozvoljavaju da teži bolesnici legnu na krevet na kome je on spavao i pomole se. Na izlazu iz ćelije nailazi se na veliki kamen, koji je donet iz njegovog rodnog mesta. 


U blizini je i kapela u kojoj se nalazi mermerni grob. Tu je Sveti Nektarije Eginski bio sahranjen sve do vađenja moštiju. Postoje i dve prodavnice sa ikonama, i osveštanim uljem, koje se može sipati u maslinovo ulje i tako piti svaki dan po jedna kašika, takođe u cilju izlečenja bolesti.


Prostor oko manastira je veoma lepo uređen, ukrašen cvećem i zelenilom, tako da je pravo uživanje šetati se dvorištem manastira, a svi koji ga posete vrate se puni utisaka i kažu da su na ovom svetom mestu osetili neverovatan mir.


Pročitajte takođe i tekst Gde i kako nabaviti kozlac sa Hilandara koji pomaže obolelima od kancera.

 

Pridružite nam se i pratite važne i korisne info iz Grčke!

Grčka Info na Instagramu - uživajte u lepotama Grčke

Facebook grupa "Grčka Info" - pitajte druge turiste i diskutujte o Grčkoj

Viber grupa "Grčka Info" - budite informisani

Viber grupa "Grčka Info smeštaj" - pratite najbolje ponude smeštaja

Napiši komentar
2306 Maja Lazarevic   22/06/2019
Postovani,molim Vas ako je ikako moguce prosledite ime BOJAN u manastir Sv.Nektarija u Eginu,da se mole za njegovo spasenje.On ima tumor na mozgu,zivotno je ugrozen i operacija je 25.06.2019 u Beogradu.Krsten je i veruje u Boga,ima 49 godina.Hvala na pomoci i razumevanju.S postovanjem,njegova supruga Maja i deca Jovan i Neda
2434 ljljana rilak   08/07/2019
trenutno sam na Egini recite mi da li Bojanu treba da se ostavi ime za citanje molitve za iscelenje
2446 Tanja   09/07/2019
Da li moze da se nadje smestaj u blizini manastira?
2453 Savo Medić   10/07/2019
Molim vas ako je neko trenutno u manastiru da da moje ime za molitvu svetom Nektariju pošto se lečim od kancera. Savo
2463 Tanja   12/07/2019
Gospodine Savo,mi stizemo na Eginu i upisacemo i Vase ime.
2467 Savo Medić   13/07/2019
Poštovana G. Tanja Bog vam pomogao!
2491 Aleksandra   17/07/2019
Postovani, da li je ikako moguce da prosledite molitvu na ime Aleksandar, molim vas! Radi se o posleratnom sindromu i molim se Sv. Nektariju za njegovo ozdravljenje! Uz Boziji blagoslov , zabrinuta sestra Sandra! Topli pozdravi!
2498 Marija Popovic   18/07/2019
Postovani moj suprug Aleksandar je bolestan od malignog tumora mozga ima 34 godine i jako je pobozan... Zakazana hitna operacija za 22.07.2019 u Beogradu.. Imamo troje dece Vasilije, Nikolina i Djordje od kojih Djordje ima velikih zdravstvenih problema ne moze da prica kasni u razvoju i ima ciste na mozgu.... Zadesila nas velika nesreca.... Da li neko moze da mi da neku informaciju kako da odem na Eginu da se molim za zdravlje mog supruga Aleksandra i sina Djordja.? Mozete mi pisati na mejl [email protected] ili viber +381/659307100...Unapred zahvalna Marija i porodica Popovic
2509 Љиљана   21/07/2019
Сутра ако Бог да сам код Светог Нектарија. Уписаћу Александар Александар Ђорђе Свако добро и да Свети Нектарије подари оздрављење болеснима.
2510 Љиљана   21/07/2019
Уписаћу и Бојана
2543 Jelena Prokic   27/07/2019
Postovani, da li je moguce da neko upise ime Jelena i Milan ako je u Egini? 6 godina smo u braku i nemamo decu, trebamo uskoro na trecu vantelesnu, doktori kazu da je sve u redu ali opet nesto ne funkcionise. Unapred hvala
2577 Olivera Miljković   04/08/2019
Molim vas može li neko ko je u Egini i ide u manastir Svetog Nektarija da upiše imena za molitvu Dragoljub, Dobrinka, Sladjana i Olivera.
2588 Smiljana Jankovic   06/08/2019
Pomaze Bog dobri ljudi. Zamolila bih nekog ko se nalazi u manastiru da upise moje ime za molitvu Sv. Nektariju posto sam bolesnik multipleskleroze i majka dvoje dece.Veliko hvala. Smiljana
2591 Milica vukimanovic   06/08/2019
Vukasin je decak od pet godina, povredio je pankreas prilikom pada sa bicikle. Nakon toga, operisan je, nakon operacije su rezultati bili dobri ali ubrzo posle su se pogorsali.. Ako je neko u prilici, neka ga pominje u molitvi, posto trenutno ne moze da putuje do tamo. Ako ima nekoga iz Srbije i moze da mi uzme ulje i vodu bili bismo zahvalni...
2628 Sonja   16/08/2019
Molim Vas ako je neko u Egini da napise ime mog tate Radomir, da se pomole za njegovo izlečenje. Verujem u to. Hvala, neka Vas samo dobro u zivotu prati.
2649 Olivera Radulovic   27/08/2019
Dragi ljudi, svi koji ste ovde ostavili poruke da Vam se Vaša imena i imena vama dragih osoba upišu u manastiru Svetog Nektarija su upisana juče i predata. Svako dobro od Gospoda.
2652 Sonja   29/08/2019
Hvala Vam draga Olivera.
2670 Gaga   04/09/2019
Postovani!! Zna li neko tacnu postansku adresu od Manastir Sv. Nektarija u Egini?? Hvala
2684 Ana Maričić   13/09/2019
Molim vas ako je neko u manastiru, da napiše molitvu za moju majku Zoricu. Boluje od ALS-a. Hvala.
2690 nada nikolic   18/09/2019
Molim vas , ako je neko trenutno u manastiru da da ime Nada za molitvu Svetom Nektariju za isceljenje.
2702 Filip Lazarevic   28/09/2019
Za sve koji su se javili u Septembru mesecu na ovaj blog: Za Gagu adresa manastira je sledeca: Holy Trinity Monastery National Pilgrimage of Saint Nektarios 18010 Aegina Greece Za Anu Maricic (majka Zorica) i Nadu Nikolic (Nada) danas cu biti u manastiru posle podne i zapisacu imena koja ste naveli za iscelenje. Nemojte ste zahvaljivati nikada jer to je Bozija volja i ruka pomoci. Ja sam samo slucajni prolaznik i nista vise. Kroz molitve Svetog Nektarija dace Bog iscelenje majki Zorici i Nadi.
2703 Dragana Todorovic   29/09/2019
Dragi ljudi zamolila bih bilo koga ko je sada ili planira da ide u Manastir Svetog Nektarija da upise ime i pomoli se za nasu malu Helenu Gavran! To je preslatka devojcica od 4 godine koja je nazalost imala tumor na mozgu! On je odstranjen ali je u pitanju maligni karcinom i trenitno se skupljaju sredstva za njen nastavak lecenja u Francuskoj! Potrebno je da se uradi 3 terapije maticnim celijama! Dok mi svi vredno radimo na prikupljanju sredstava molim i vas da se u ovoj Velikoj Svetinji molite za njeno ozdravljenje i ostavite njeno ime kako bi se citale molitve sa verom da nasa Helena bude ponovo zdrava i nasmejana devojcica! Hvala svima od srca!
2704 Dragana Todorovic   29/09/2019
Jos jedan veliki pozdrav i jos jedna molba da se u Manastiru Svetog Nektarija napise i ostavi ime jos jedne devojcice, Petra Djordjevic, koja takodje boluje od karcinoma na mozgu!!! Sve najbolje dragi ljudi, zdravi bili sa verom u Boga!!!
2709 Marija   05/10/2019
Pomaže Bog. Da li moze neko ko je u posetu manastiru da ostavi imena Marija i Boro, i Jelena i Marko. Jelena i ja smo sestre i obe smo u braku 8 godina bez potomstva. Ja sam krajem septembra bila na 4 vantelesnu oplodnju. Hvala i pozdrav
2710 Senka Aleksic   07/10/2019
Postovani, molim Vas, ko procita ovu poruku, a trenutno je u poseti manastiru u Egini da ostavi ime Časlav za čitanje molitve za ozdravljenje. Interesuje me i da li je moguće da se pošalje pismo manastiru i svetom Nektariju?
2713 Katerina Gordita   12/10/2019
Jas sum momentalno na Egina Ke gi zapisam site gorenavedeni iminja Sv. Nektarij na site na pomos neka e Amin
2734 Svetlana Ćirković   12/10/2019
Poštovani, ako je neko trenutno na Egini, zamolila bih da ostave imena Milan i Svetlana za citanje molitve. 5 godina smo u braku i nemamo decu... Doktori kazu da je sve u redu... Zahvalna unapred!
2759 Tijana   13/10/2019
Ostavljena su imena za molitvu danas za Caslava, Helenu i Petru
2784 Dragana Todorovic   13/10/2019
Draga Tijana znam da se za ovakve stvari ne treba zahvaljivati, ali moram vam reci da sam presrecna sto je neko video moje poruke i sto ce se za Helenu i Petru citati molitve u ovoj Velikoj Svetinji!!! Divni ste, puno vam zdravlja, srece i mira zelim, vama, vasoj porodici, familiji i prijateljima!!! Veliki pozdrav...
2837 Dragovic Marija   18/10/2019
Postovani, ako je neko u ovom momentu na Egini i ako je u mogucnosti neka ostavi ime Jelena Presvetlom Svetitelju za isceljenje... U pitanju je moja majka, ima rak dojke... Hvala Vam unapred
2845 Dragoljub   19/10/2019
Dragoljub jovic 19.10.2019. Postovani, molim Vas ako je ikako moguce prosledite ime DRAGOLJUB u manastir Sv. Nektarija u Eginu da se mole za moje spasenje jer imam tumor na prostati i kostima. Krsten sam i verujem u BOGA. Hvala na pomoci i razumevanju.
2868 Jelena Zivkovic   22/10/2019
Molim vas ako je ikako moguce prosledite ime Gordana u manastir Svetog Nektarija ña Egini da joj se pominje ime u molitvama za ozdravljenje, bolesna je od raka pankreasa s metastazama. Hvala unapred
2869 Sandra   23/10/2019
Postovani, molim Vas ako je moguce, proslijedite ime Sandra u manastir Svetog Nektarija na Egini, da se procitaju molitve za zdravlje! Bolujem od tezeg oblika reume i tesko se krecem. Unapred hvala, Bog Vas blagoslovio!
2870 Aleksandra Stefanoski   24/10/2019
Molim vas, ako je neko u manastir da da moje ime Aleksandra za molitvu zdravlje i potomstvo! Puno vam hvala
2873 Miloš   29/10/2019
Molim Vas ako je neko na ostrvu Egini da napiše za zdravlje Miloš, Jasmina, Gordana, Marko. Molim Vas uzmite celokupnu adresu fiksni i od mobini telefon od bratstva. Ako je moguće od monahinje Filoteje zaduźenu za sobu Svetitelja Nektarija. Unapred zahvalan
2892 Milanka Obradovic   03/11/2019
Zamolila bih sve dobre ljude koji mogu da upisu moje ime Milanka da se pomole za moje zdravlje posto sam u teskom stanju. I ime moje majke Jelena koja je tesko bolesna i bore se za njen zovot. Unapred se zahvaljujem i da nam Dragi Bog i Sveti Nektarije pomogne
2898 Marija   07/11/2019
Katerina Gordita beskrajno hvala i neka vam Bog i sveti Nektarije podare sve što poželite
2900 Ivana Kovacevic   08/11/2019
Postovani zamolila bih ako neko boravi u manastiru da upise ime Zorica to je moja mama koja boluje od kancera da se citaju molitve za ozdravljenje. S postovanjem i hvala unapred
2912 branka   24/11/2019
Imam pitanje. Poznanica koja je bila donela mi je vaticu sa glave Sv Nektarija da dete proguta za govor. Da li se stvarno vatica guta ?? Znam za vodu ali za vaticu ne znam tako sam je ja razumela. Hvala I BOG POMOGAO
2916 Mirjana Nikolic   01/12/2019
Molim vas ako neko moze da upise ime Mirjana Nikolic u manastir za citanje molitve i ozdravljenje. Hvala puno u napred!
2919 Miljka Štrbac   08/12/2019
Molim vas , ako je neko trenutno u manastiru da da ime Miljka za molitvu Svetom Nektariju za isceljenje.
2977 Aleksandar   28/12/2019
Poštovani, ako neko ide ili je trenutno u manastiru Svetog Nekretarija Eginskog, molim da pomene i upiše ime Aleksandar, za čitanje molitve za ozdravljenje i isceljenje. Da nam Sveti Nektarije podari zdravlja .
2982 Jelena Petković   05/01/2020
Molim vas ako ste u mogućnosti da prosledite ime Jelena na molitvu za isceljenje svetom Nektariju. Operisala sam karcinom štitaste žlezde.
2990 popov brankica   11/01/2020
Molim vas ako je neko u manastiru da se procita molitva za zdravlje za moju mamu koja se zove Mira, boluje od als.
2991 Mirjana Nikolic   12/01/2020
Pomaze bog braco sestre ako je moguce zamolia bih vas ako neko ide do manastira svetog nektarijaa eginski zamoliga bih vas moj suprug je bolestan ima maligni tumor zamolila bih vas da stavite njegovo ime u molitvi on se zove Aleksandar zahvaljujem od srca
2993 Igor cvetkovic   13/01/2020
znam da ima mnogo bolesnih , pogotovo dece al eto ako je neko u manastiru neka upiše ime DIVNA. To je moja majka , bolesna je nemoze da guta hranu pomolite se za nju a ja cu kod kuce moliti za sve vas. Tek sad shvatam koliki je znacaj molitve i znam da će joj Sveti Nektarije pomoci...
2995 Dejansasljin   15/01/2020
Ako je neko u manastiru u Egini dali moze da upise ime Dejan Sasljin da se cita molitva svetom Nektariju Eginskog za ozdravljenje od leukemije. Moze se pomenuti i imena Sladja a, Lazar, Stefan i Dusan
3005 Nada Kukolj-Safiulina   24/01/2020
Molim, ako je iko tamo sad da preda ime moje kcerke Ane za molitvu Svetom Nektariju, nazalost rak. Blagodarim
3012 Marija Ninić   29/01/2020
Molim ako je neko u manastiru ili planira ici, da napise moje ime za molitvu svetom Nektariju, borim se sa tumorom drugi put. Majka dve bebe. Marija
3014 Kristina   30/01/2020
Bog vam pomogao svima! Ako je neko trenutno na Egini ili planira molim vas ako mozete da napisete ime Kristina za ozdravljenje... Zakazana je operacija grlica materice po drugi put..19.02.2020. Hvala vam unapred svima,zivi bili!
3023 Mirjana Nikolic   04/02/2020
Pomaze bog brace I sestre ako neko ide za manastir egine zamolia bih vas kao dragog isusa da zapisite ime za ozdravljenje mog suproga Aleksandar bolje od zlodudnog tumor kostiju operacije je ovih Dana 6,2 unapred hvala nek vam bog daje sve naj bolje
3036 Jelena Jerkovic   10/02/2020
zdravo dragi moji ako neko ide u Manastir Svetom Nektariju da upise ime Radomir Jerkovic za ozdravljenje odstranjeno mu je vise od pola zeluca.Hvala vam puno unaprijed.
3038 Milica DJurkovic   12/02/2020
Postovani ako je moguce proslijedite moje ime Milica DJurkovic 39 god imam beningne tumore na dojkama.Krstena sam i sa vjerom u Boga i Sv Nektarija pisem ovu poruku sa nadom da pomiluje i spase mene gresnu,i moju porodicu supruga Vladimira i cerku Borku. Hvala vam i svako dobro.
3048 Kristina   18/02/2020
Dragi svi, vracam se sa Egine,svi koji su napisali imena za pomen u molitvama su zapisani,ostavila sam cedulje sa vasim imenima. Slava Gospodu i Svetom Nektariju da Vam molbe budu uslisene. Zivi bili!
3050 Igor cvetkovic   20/02/2020
hvala Kristina ziva bila...
3062 Kristina   24/02/2020
Nema na cemu! nadam se da ce vam svima molitve biti uslisene,samo nek je zdravlja!
3066 Vesna Plavsic   26/02/2020
Pomaze bog braci i sestre.Dali bise mogla ocitati molitva za zdravlje imam rak pluca sa metastazama.Hvala Bogu I Sv . Nektariju Amin. Vesna Plavsic.Gdje bi mogla nabaviti Ikonu Sv Nektarija
3082 Kristina   05/03/2020
Vesna, imate ulje Svetog Nektarije u manastiru Rakovica u Beogradu i delic mostiju da celivate a imate i crkvu Svetog Nektarija u Valjevu pa pretpostavljam da mozete bilo gde uzeti ikonicu makar onu dzepnu za novcanik.
3083 Stefan Dašić   05/03/2020
Dobro veče poštovani prijatelji, braćo i sestre.. Imam devojku, od prošle godine verenicu kojoj su pronašli tumor u zadnjem ždrelu, to su rešili, ali izgleda se pojavio nov na kičmi i izgleda po izveštajima zadnjih skenera i na maloj karlici, molim vas ako neko ide u Manastir Svetog Nektarija na Eginu da upiše njeno ime za čitanje molitve i da, se mole za njeno spasenje.. Ona je krtštena, i naravno veruje u Boga. Njeno ime je Tatjana Radenković, rođena 27.07.1998. Hvala na razumevanju i pomoći. Njen dečko sa ostalom porodicom.
3084 AleksAndra Miljkovic   06/03/2020
Postovani, Zamolila bih Vas ako je neko u manstiru ili planira da ide ako moze da upise ime Zorica ( boluje od Ca dojke). Hvala Vam i Bog Vas blagoslovio!
3121 Aleksandra Aleksic   09/04/2020
Postovani , molim Vas da spomenete ime moje majke Tanja Aleksić koja boluje od leukemije u molitvama u manastiru. Hvala Vam mnogo.
3125 Snjezana 13/04/2020   14/04/2020
Pomaze Bog dobri ljudi i vi svi monasi i monahinje koji sluzite i molite u svetom hramu svetom Nektariju Eginskom javljam se sa molbom za moga sina Bojana koji boluje od psihicke bolesti depresije uznemirenosti to mu je uzelo najljepse godine zivota bez prijatelja druzenja bez radosti u srcu bezbroj puta bio po bolnicama bezbroj tableta promjenio gubi nadu u izlijecenje i osjeca se skrhan kao majka molim i duboko vjerujem da ce neko procitati moju molbu i ostaviti ime moga Bojana unaprjed hvala ko god to bio i da sveti Nektarije Eginski pomogne svima bolesnima i onima koji traze pomoc da uslisi njihove molitve a tako i mome sinu Bojanu Bog dragi da nas sviju cuva sveti Nektarije da iscjeli i pomogne svima bolesnima Slava im i milost
3131 Nevena Jovanovic   18/04/2020
Poštovani i dobri ljudi, ukoliko neko poseti manastir Svetog Nektarija u Egini, da li može da ostavi ime Jelena da se čita molitva za ozdravljenje? Devojka ima neke promene na dojci, viskok stepen anksioznosti i povremenih paničnih napada. Veliko hvala svima, i Gospod Bog vam svima pomogao i uslišio molitve.
3135 G B   21/04/2020
Molim dobre ljude koji se nalaze u Eginu ili ce stici u skorije vreme da upisu ime moje bratanice Kristine za molitvu Sv. Nektariju i ako mogu da je spomenu u molitvama. Kristina se leci od tumora na mozgu, ima 22 godine i krstena je.Unapred Hvala!!!
3155 Александра   27/04/2020
Помаже Бог, Нека Господ Бог свима услиши молитве и помогне у исцељењу и оздрављењу..
3173 ZORAN TADIĆ   17/05/2020
MOLIM VAS, AKO JE NEKO U EGINI AKO MOŽE DA SE POMOLI ZA ZDRAVLJE BOLESNOG ZORANA TADIĆ 39 godina. BOG VAS BLAGOSLOVIO.. AMIN
3175 Gordana DAVIDOVIC RISTOVSKI   17/05/2020
Molim vas, ako je moguce, da upisite moje ime Gordana- bolujem od kancera. Cerka je udovica -Jasna- i ima sina od 8 godina sa smetnjama u razvoju. Njegovo ime je Vuk. Hvala
3183 Dragana Nedeljkovic   20/05/2020
Pomaze Bog, i ja bi zamolela nekog ko ide uskoro da upise ime mog supruga zove se ivan Nedeljkovic ima 36 god. boluje od raka na debelom crevu metastezirao na jetru i pluca . volela bi da i mi idemo u Manastiru Sv Nektarije al nismu u mogucnosti jer suprug prima terapije ....zamolila bi ko ide da zapise ime mog supruga HVALA.
3270 snežana đurđević   18/06/2020
poštovani, molim vas imam zeta od ćerke koji je bolestan od kancera ,ne može da dođe jer je bolest uzela maha i nepokretan je zove se Darjo Jeličić te bih vas molila da ga spominjete u molitvama za iscelenje njegove bolesti i spasenje. unapred hvala Snežana Đurđević
3280 Dragovic Marija   26/06/2020
Draga Kristina zelim da se zahvalim Tebi u svoje i ime moje porodice jer si ostavila ime moje majke i svih drugih kojima je pomoc Sveca neophodna za iscelenje... Hvala od srca, sve najbolje ti zelimo1f49e
3334 DUBRAVKA MITIC   15/07/2020
molim vas ako je moguce napisite ime VLASTIMIR U MANASTIR SV NEKTARIJA U EGINU IMA RAK DEBELOG CREVA DA SE POMOLE ZA NJEGOVO SPASENJE I ISCELJENJE
3336 Branka Hadzic   21/07/2020
Molim vas, ako neko moze da upise moju majku Dusanku. Ima rak besike koji je metastazirao, jake bolove i ceka operaciju. Unapred hvala
3344 Jasna Čkalovski   18/08/2020
Da li može neko da pomene u molitvama moju koleginicu Anu Filipović i njenog muža Gorana Filipovića, da im sveti Nektarije donese porod? Hvala i slava Bogu.
3346 Ilic Suzana   24/08/2020
Molim dobre ljude koji se nalaze na Egini i koji imaju srece da su pored mostiju Svetog Nektarija ,da upisu imena Milka ,Mirjana i Ivana za isceljenje . Unapred zahvalna Suzana
3347 Snezana Markozic   25/08/2020
Molila bih ako neko ide u Eginu da upiše moje ime za ozdravljenje od kancera.Snežana .Bog pomogao svima.
3350 jose josifov   30/08/2020
zdravo postovani prijateli mnogo vas molim ako neko se nadze pored mosti sv.nektarije eginski da upise ime mog sina Ivana za ozdravlenje.Hvala puno
3355 Dragana Nedeljkovic   13/09/2020
pomaze bog braco i sestre, zamolela bi nekog ko ide na eginu da upise ime mog supruga boluje od kancera metastezirao na jetri i stomaku i mnogo je losem stanju ..suprug se zove ivana Nedeljkovic 38 godina ...hvala unapred 1f64f1f64f1f64f Sveti Nektarija moli boga za ozdravljene .Amin
3368 Gordana Davidovic Ristovski   15/09/2020
Molim dobre ljude da napisu moje ime. Bolujem od kancera pankreasa i metastaza na plucima. Jedan u porodici bolestan-svi su bolesni., pa i unuk Vuk ( 8 godina) sa smetnjama u razvoju i cerka Jasna, udovica. Pomozi Sveti Nektarije, pomozi Boze....Hvala, hvala...
3369 Milena Golos   30/09/2020
Postovani, Molila bih vas ako ima neko sa ostavi ime Hristina i Milena za molitvu za zdravlje, takodje i za jednu malu devojcicu Mersihu koja ima 5 godina a ne prica. Hvala i Bog da nam pomogne
3371 Katarina   07/10/2020
Molim vas ako je neko na Eginu da da ime mog brata Dusana da se mole da prohoda.Unapred zahvalna.
3375 Андреја Крстић   19/10/2020
Помаже Бог свима који читају и молим вас ако је неко на Егини код Св. Нектарија или ускоро путује, стиже, ако може да упише име Љубомир за молитву за оздрављење. Тата болује од карцинома малигног на бубрегу који се шири са метастазама, такође је срчани болесник, има 62 године. Слава Богу за све и свако добро желим свима. П. С. Да Свети Нектарије свима подари оздрављење! Андреја
3382 nikola vojinovic   13/11/2020
Pomaze Bog svima,ako je neko trenutno na Egini u manastiru,neka zapise ime moje majke Milene,boluje od raka pankreasa sa metastazama na plucima,hvala unaprijed i da sv. Nektarije umilostivi Boga da nam svima da zdravlja.
3384 Jelena   16/11/2020
Molim vas ako je moguce da se pomene ime Mila u manastir Svetog Nektarija u Eginu. Djete mi je bolesno od raka. Zahvalna majka
3386 Tanja   17/11/2020
Dobri ljudi,da li mozete da se pomolite i zapisete ime deteta Katarina koje ima tumor.Da sveti Nektarije pomogne i umoli Gospoda za njeno ozdravljenje. AMIN 1f64f1f64f1f64f
3389 Nevena   20/11/2020
Molim Vas, ako neko ide na Eginu u manastir ili je trenutno u manastiru da napiše ime moje divne koleginice Snežane Petrović, majke tri mala divna deteta, koja ima karcinom pluća u poodmakloj fazi,a pri tome još nekoliko životnih nedaća. Mnogo bih bila zahvalna da je pominju u molitvama. Unapred hvala, i da Gospod podari ozdravljenje svih nažalost bolesnih!
3390 Александра Поповић   23/11/2020
Поштовани, молим Вас ако је икако могуће да доставите име девојчице од 11 година, Теодора, коју је пре две недеље ударио и прегазио аутобус. Лекари кажу да једино чудо може да је спаси. Хвала унапред! Св. Нектарије моли Бога за Теодору!
3391 Ivana Milojčević   24/11/2020
Postovani, molim vas ako je neko u mogućnosti da upiše ime moje sestre, JELENA, za čitanje molitve za ozdravljenje Svetom Nektariju. Boluje od karcinoma dojke.
3394 Nada nikolic   13/12/2020
Molim vas ako neko moze da ostavi imena za molitve kod Svetog Nektarija Nada Ema Sara Ljubisa. Gospod vam dobrim vratio.
3397 Mirjana Vujovic   23/12/2020
Podtovani, pomaze Bog. Zamolila bih ako je neko u mogucnosti da upise ime Mirjana iz Cacka da mi se ocita molitva za iscelenje nad mostima Svetog Nektarija jer bolujem od tumora dojke. Operisana sam pre 5 dana. Sada cekam rezultate za dalju terapuju. Molim se Bogu i Svetom Nektariju da se izlecim i da rezultati budu sto bolji. Neizmerno hvala...
3398 Jasmina pavela   29/12/2020
dobro vece jel moze da se upise ime Mario Pavela za ozdravljenje ima 5 godina boluje od alergiske asme...hvala vam puno...nega bog podari svim ljudima zdravlje...
3399 Dragana Milosevic   03/01/2021
zamolila bih nekog ko se nalazi ili uskoro ide na Eginu u manastir sv. Nektarija, da upise ime za molitvu (za ozdravljenje isceljenje od tumora) Branko! slava i milost svetom Nektariju! amin!
3401 Ljiljana Polzovic   09/01/2021
Hristos se rodi! Srecan Bozic. Molba za molitvu Svetom Nektariju. Molim vas upisite ime moga tate Vladimira. Boluje od raka i u poznim je godinama. Neka Bog sve vas cuva i njemu da pomogne i olaksa bolove. Hvala beskrajno.
3402 Milena Mihajlovic   11/01/2021
Pomaze Bog.Molim Vas ako je neko tu neka pomene mog brata Zorana u molitvi.Ima 22 godine i boluje od teskog oblika tumora na mozgu, jutros je upao u komu.Cudo je sto je jos uvek ziv.Molim Vas ako neko moze da se pomoli za njega.Bicu Vam vecno zahvalna.Ja verujem da ce mu Sveti Nektarije pomoci, on svima pomogne
3403 Kristina   12/01/2021
Pomaze Bog braco i sestre! Molim Vas ako je neko na Egini da pomene ime mog oca Bratislava za ozdravljenje. Ima kancer pankreasa sa metastazama na jetri i teske bolove... Hvala vam unapred i Sveti Nektarije vam svima na pomoci!
3412 Marija Jovanovic   18/01/2021
Postovanje,da li iko moze proslediti ime Dobrosav,kancer u pitanju.
3414 Ana Mladenovic   25/01/2021
Postovani molim vas ako je moguce da neko ostavi ime Violeta Dimitrijevic u manastir sv. Nektarija u Eginu. Da se majci ocita molitva. Majka je operisala maligni tumor na mozgu i ima maligni i na pluca
3434 Katarina Milanovic Vlajkovic   19/03/2021
Dobro veče,ja,se Molim,i Vas MOLIM, da se pomene,sestra moja,Danica,da ozdravi,u vestackoj komi je vec mesec dana,izliv krvi na mozak,operacija,potom upala pluca,upala moždanih kanala,antibiotici....Mnogo bi mi značilo,ako je iko u mogućnosti da učini da se njeno ime spomene.Beskrajno Hvala
3436 Zorica Todorović   20/03/2021
poštovani molila bih ako neko ide u manastir Egina da napiše ime moga supruga i mene(Zorica i Nenad) pošto već 17godina nemamo deci a krenuli smo na vantelesnu i nešto nam neide kako treba bila bih vam zahvalna i Bog vas blagoslovio
3439 Marija Toskic Stojkovic   21/03/2021
Molim Vas ako je neko na Egini da li moze da ostavi ime za citanje molitve za iscelenje? Ime moje majke BILJANA TOSKIC za ozdravljenje. Hvala vam unapred i Sveti Nektarije vam svima na pomoci! 1f64f
3440 Jelena Jovanovic   22/03/2021
Pomaze Bog braco i sestre,zamolila bi dobre ljude akp ovo procitaju,da ostave u manastiru imena Jelena i Nenad za citanje molitve za potomstvo i ozdravljenje svih bolesnih. Srecno Vam bilo!
3449 Ana Mladenovic   24/03/2021
Pomaze Bog. Potrebna mi je pomoc za majku koja boluje od karcinoma i kojoj su mnogo losi rezultati. Da joj ocitate molitvu za ozdravljenje. Danas sam porucila ulje svetog Nektarija jedino nam to ostaje da verujemo da ce bar malo da joj pomogne. Majka se zove Violeta Dimitrijevic. Veliko hvala i svako dobro Ako neko moze da upise njeno ima bila bih zahvalna jer majka ima bolove i ozbiljno je stanje
3677 olivera bratić   20/05/2021
Molima vas da neko upiše ime mog brata Zorana (1968 godište) za molitvu. Bolestan je od kancera i životno ugrožen. 1f64f
3692 Aleksandra Mrnhavac   25/05/2021
Molim Vas ,ako je neko na putu za manastir ,da zapise ime mog deteta Ivan , za ozdravljenje ,autoimune bolesti ucerozni kolitis i upala pankreasa. Veliko Vam hvala i sveti Nektar svima pomogao i uslisio nase molitve !
3724 Zorica Pavlović   30/05/2021
Molim vas da prosledite ime Milenko da se isceli od panike i straha u Manastir Egina kod s vetog Nektareje hvala hvala hvala
3725 Zorica Pavlović   30/05/2021
Molim vas da prosledite ime Milenko da se isceli od panike i straha u Manastir Egina kod s vetog Nektareje hvala hvala hvala
3726 Zorica Pavlović   30/05/2021
Molim vas da prosledite ime Milenko da se isceli od panike i straha u Manastir Egina kod s vetog Nektareje hvala hvala hvala
3748 Jovana   04/06/2021
Poštovani, molim Vas ako je neko u mogućnosti da ostavi imena za čitanje u molitvama za ozdravljenje. Miloš, moj deda imao je moždani udar, Ivanka, baka ima konstantne bolove u kukovima i Jovana za zdravlje očiju i kože lica. Hvala.
3779 Andjelina Radosavljevic   12/06/2021
Može li neko da da ime Uroš za molitvu.Ima 9 godina,operisao tumor na mozgu,slede terapije...Išli bi mi do manastira ali to je sada nemoguće...čekaju nas terapije
3845 Rade Živanović   28/06/2021
Ako je neko na putu ili u Egini,molim da ostavi ime Dikica za molitvu za iscelenje.Svako dobro od Gospoda!
3872 Sanja Denčev   06/07/2021
Pomaže Bog, dobri ljudi. Zamolila bih nekog ako je trenutno u manastiru, ili putuje uskoro, da ostavi ime IVANA DENČIĆ, kako bi se čitalo u imenima za zdravlje. Reč je o mojoj jetrvi, mladoj ženi od 38 godina, bolesnoj od raka pankreasa, sa metastazama na materici i jetri. U veoma lošem je stanju i jedino joj moliva može pomoći. Hvala unapred.
3874 Milena Djordjevic   06/07/2021
Upravo smo se vratili sa Egine i posete Sv.Nektariju.Ostavila sam sva vasa imena za molitve koje su bile u komentaru od zadnjeg putovanja.Slava Gospodu Bogu i Svetom Nektariju da pomogne svima.Amin
3889 Gordana Sljivic   11/07/2021
Postovani, molim vas ako se neko nalazi na Egini da upise ime Goran za ozdravljenje. Unapred hvala!
3925 Marko Vukovic   17/07/2021
Postovani,molim Vas ako je ikako moguce prosledite ime Dragan u manastir Sv.Nektarija u Eginu,da se mole za njegovo spasenje. moj tata boluje od kancera
3932 Aleksandar Vučelić   19/07/2021
Поштовани, молим да ако је икако могуће да неко проследи име СОЊА у манастир Светог Нектарија у Егини да се моле за њено исцељење. Моја супруга има тумор на мозгу. Аца
3934 Snezana Basic   20/07/2021
Dobri ljudi, molim Vas, ko god da moze, neka ostavi ime Dusica da se procita molitva za ozdravljenje. Bog Vam pomogao
3993 Olivera A.   27/07/2021
upravo sam se vratila iz manastira sv. Nektarija, koji je divan i ostavila imena za čitanje molitvi četvoro poslednjih sa željom za izlečenje.
4020 Dušan Taušanović   06/08/2021
Postovani, zamoliću ljude dobre volje koji idu na Eginu, da proslede ime moje majke, Gordana u manastir Sv.Nektarija u Eginu,da se spomene u molitvama za ozdravljenje...hvala puno!
4022 Ivana Kovacevic   10/08/2021
Poštovani ako je moguće da se prosledi u manastir molitva za zdravlje Marka Kovačević I Zorice Grubetic, unapred. Hvala. Marko ima problema sa srcem a Zorica se leči od maligne bolesti. Unapred hvala, živi i zdravi bili.
4025 Borka Trifunović   11/08/2021
Postovani,molim Vas ako je ikako moguce prosledite ime Zoran Simic (51),on je moj ujak i boluje od tumora mokracne besike i ako bih mogla da vas zamolim za molitvu za zdravlje.Unapred zahvalni majka,sestra,sestricina i sva rodbina
4029 Diana Samardzija   12/08/2021
1f64fDobro vece,molila bih,ko god moze da upise ime moje majke Mire,za molitve,majka ima kancer debelog creva,metastaze na jetru,i jos se prosirilo.Molim Vas,ko god moze!Bog neka Vas cuva!
4058 Biljana   26/08/2021
Velika, zahvalnost i molba za nekog ko je na Eginu da spisku molitvi za ozdravljenje doda i ime Stevo Krndija. Slava Bogu i Svetom Nektariju!
4063 Ljubica Veljovic   29/08/2021
Molim Vas ako neko moze da se moli za, zdravlje Ljubice. Patim od anksioznosti.
4071 Jovana mitrovic   05/09/2021
Molim vas da li neko moze da napise ime za zdravlje , Jovana ,Sergej ,Vladimir ? puno vam hvala
4079 Biljana Bozhinovska   24/09/2021
Molim vas ako neko moze neka upise imena za molitvi moja majka Lenka za njeno izlecenje, moja sestricna Mila, moja drugarica Biljana koja vekj 10 godina nema decu. Hvala vam.
4090 Dragan Panic   03/11/2021
Pomaze Bog draga braco i sestre! Zamolio bih, ako je neko trenutno u Manastiru da prosledi Molitvu decaku Drazenu, starom 14 godina i oboljelom od Tumora na mozgu. Decak je u Beogradu u bolnici, a operacija nije moguca, jer je Tumor zahvatio veliki deo mozga. Glavna Doktorica je danas Drazenovoj majki saopstila, da racuna na najgore, jer sanse za izlecenje skoro da ne postoje. Zamolio bih sve dobre ljude, ako su u prilici, da proslede Molitvu za Drazena i da se u Manastiru svetog Nektarija za njega pomole. Dali neko zna, kako se moze doci do svetog ulja iz Manastira? Ako neko nesto zna, zamolio bih da se javi na [email protected]. Boziji Blagoslov, Dragan
4091 Svetlana   07/11/2021
Pomaze BOG.Molim vas da li mozete citati molitvu nad mostima sv.Nektarija za mog sina VOJISLAV,imao je operaciju tumora,primao hemoterapije,ima strah i psihicke probleme i pritisak.I za mene ja sam majka imam hronicne bolesti,psiha,strah u depresiji sam dugo i hronicni gastritis i bolesna sam pijem mnogo lekova i pritisak.Ja se zovem SVETLANA.Molim vas pomozite,nismo u mogucnosti da dodjemo iz Srbije smo.A neznam kako bi moglo da se naruci ulje od sveca i voda.MOLIM VAS AKO MOZETE DA NAM CITATE MOLITVE NAD MOSTIMA.I kako mozemo doci do ulja i sv.vodePomozite.
4095 Nataša Biočanin   11/11/2021
Poštovani,MOLIM VAS, ako je neko planirao putovanje u manastir SVETOG NEKTARIJA neka se pomoli za zdravlje mog muža (Bratislav Zemcov) jer ima karcinom na bazi jezika. Unapred vam zahvaljuje njegova supruga Nataša i sin Đorđe.
4096 Miljana Kocic   21/11/2021
Pomaze Bog . Da li je ikako moguce moliti se u manastiru za moju baku Petriju kojoj je otkazana operacija vec godinama zbog teske artroze desnog kolena.Ne moze da hoda puno niti da obavlja vise dnevne obaveze.Trpi jake bolove .Molim za pomoc . Unapred zahvalna Miljana
4097 Ksenija   22/11/2021
Molim se svetom Nektariju Eginskom za ozdravljenje mog oca Ivana. Amin.
4098 Violeta Stojanova   24/11/2021
Molim vas ako je neko u manastiru da da moje ime za zdravlje i spasenje kao i za pomoch druge probleme. Takodze zmolim vas upishite i ime moje mame Olga koja je isto veoma bolesna sa demencijom,asmom.....Zhelim vam svako dobro od Boga i neka Sveti Nektarii bude napomoch na svima.. Violeta.
4099 Zikica Mitic   25/11/2021
hteo bi da dodjem na egini u decembru sa svojom porodicom. Ja bolujem od opstruktivne bolesti pluca a sin ima dijabetes tip 1. On ima 12 god a na insulinu je od prve godine. Zena ima vaskulitis. Hvala bogu cerkica je dobro. hteo bi da prespavam sa porodicom bar tri dana da provedem u manastiru. putovao bi kolima. Jel treba nekome da se javim pre nego sto krenem na ovaj put
4103 Ivana Vucic   05/12/2021
Pomaze Bog braco i sestre.Molim Vas ako je nekako moguce proslediti ime mog brata ' Ivan 'da se cita molitva sv Nektarija za njegovo zdravlje jer boluje od karcinoma pankreasa.1f64f1f64f1f64fSvako dobro dobri ljudi.Hvala unapred
4104 Gordana Sljivic   05/12/2021
molim vas ako je neko na Egini i moze upisati ime Goran koji je tesko bolestan
4113 Biljana Kabok   13/12/2021
MOLIM VAS AKO NEKO IDE U EGINU ILI ZNA NAČIN KAKO DA PROSLEDIM IMENA SVOJIH RODITELJA OTAC MI JE MILAN, BOLUJE OD TUMORA NA PANKREASU A MAMA MI JE DRAGICA KOJA BOLUJE OD RAKA DOJKE. MOLIM VAS AKO NEKO IDE NEKA IH POMENE U MOLITVI KOD SVETOG NEKTARIJA CUDOTVORCA. SVAKO DOBRO OD GOSPODA SVIMA ZELIM 1f64f1f64f1f64f
4115 Jelena Knezevic   22/12/2021
Pomaze Bog svima na internetu mozete naci broj telefona manastira ,+302297 053800 pozvati manastir i ostaviti imena ..sestre govore samo grcki. recite.pozdrav hteo bih da ostavim imena za tesko bolesne ne govorim grcki samo bih hteo imena da ostavim to isto na grckom herete telo ta doso onomata ja Liturgia ja sovara arostus ..den milao elinika, mono telo onomata ta doso...kada izdiktirate imena Evharisto (hvala) herete (pozdrav sto znaci raduj se) ukoliko se ne snadjete moj viber +306985850729 za pomoc jelena Svako dobro od Boga vam bilo zastupnistvom Svetog Nektarija
4131 Veselin Knjur   04/01/2022
Pozzdrav dragi ljudi. .sko mekl ide u nanastir ili jevtamo trenutno damo da upiše moje ime Veselin...imam rak prostate .. da obij sa m hor mm on se ke on ok nekcije II r ee za ult ad to i se u na mi bolji..Hvala svima...uz dragog nam Boga neka je svima na pomoći
4133 Suzana Nikolic   06/01/2022
Pomaze Bog svima dobrim ljudima. Htela bih da zamolim ako je neko u manastiru ili ako planira da ode, da ostavi ime mog decaka Alekse koji ima 5 godina i koji jos uvek ne govori, da mu se cita molitva. Hvala vam od srca, sve najbolje svakome zelim i da se svi bolesni izlece. 1f49c
4134 Danilo Stasevic   07/01/2022
Posto anje dragi ljudi jel moze neko da pomogne ko ide u Manastir da napise Ivan za ozdravljenje molim vas
4139 Ana   11/01/2022
Pomaže Bog, braćo i sestre! Ukoliko neko od vas planira putovanje na Eginu, molim vas da zapiše imena Jovan, Dobrinka, Luka, Sara i Petar. Verujem da će molitva Svetom Nektariju za njihovo ozdravljenje da nam pomogne. Hvala i svako dobro.
4150 Snežana   23/01/2022
Poštovani, zamolila bih ako neko ide u manastir sv. Nektarije u Eginu, da ostavi imena MATIJA , UROŠ i ALEKSANDRA da se čita molitva za njihovo zdravlje. Svako dobro i hvala .
4161 arnautovic miroslav   29/01/2022
molio bi da neko dobre volje prosledi ime miroslav za molitvu za ozdravljenje hvala i slava gospodu hvala dobrim ljudima
4172 Biljana Vitorovic   08/02/2022
Postovani, molila bih vas ako mozete da ocitate molitvu za moje zdravlje i isceljenje od tumora glave. Molim se Sv. Nektariju Eginskom. Pomenite me u molitvama
4226 Nada   12/03/2022
Molim vas da li neko moze ko je u Egini i ide u manastir Svetog Nektarija da upise ime Senad za molitvu. Bolestan je, kancer, operacija je zakazana za 21.3. Gospode Isuse Hriste sine boziji, pomiluj me gresnu.
4228 Nataša M.   14/03/2022
Поздрав за све посјетиоце овог портала. Имам једну молбу, уколико се неко тренутно или ће ускоро посјетити Егину и манастир Светог Нектарија да за молитву упише и моје име-Наташа. Имам 34 године и други пут се лијечим од малигне болести, сада је у питању рак дојке. Без сумње цијели овај ток лијечења ми је олакашао и Свети Нектарије јер му се усрдно молим. Унапријед хвала и свако добро од Бога свима које траже спас и изљечење.
4291 Milina matijevic   14/04/2022
Поштовани! ако је икако могуће да проследите молитву на име Живковић Милета који болује од канцера желуца са метастазама.За здравље моје деце Луке и Лазара. Топли поздрав и свако добро од Бога свима који траже спас и излечење.
4304 Marina Djokic   23/04/2022
Molim Vas kako mogu da porucim ikonu Sv. Nektarija i osveceno ulje?
4310 Danica Gospić   28/04/2022
Poštovani ,molim Vas svim srcem ako je ikako moguće da ostavite ime Nada za čitanje molitve i za iscjeljenje u manastir Sv.Nektariju Eginu. Ona ima karcinom debelog crijeva koji je metastazira,sad trenutno ide na kemoterapije uz nadu da će se smanjiti tumor da može na operaciju. Veliko hvala i Bog Vas blagoslovio.
4343 Dankò Đuranović   14/05/2022
Poštovanje ako iko moze da prosledi ime Radenko iMarko u Manastir Sv.Nektarija u Eginu da se mole za ozdravljenje.Hvala vam
4357 Ivana L   18/05/2022
Da li bi mogao neko da napise ime mog verenika i mene? Pokusavamo da ostanemo trudni, dve neuspesne vantelesne oplodnje, zeleli bi blagoslov. Planiramo da odemo u manastir Tumane. Zahvalni, Ivana i Vlastimir.
4366 G B   22/05/2022
Danas sam bila na Sluzbi u Manastiru Sv.Nektarije u Egini i upisala sam sva imena od 22/6/2019. Neka nam.dragi Bog i Sv.Nektarije uslisi sve zelje i molitve. Gordana
4367 Rada J.   22/05/2022
Pomaže Bog dragi moji. Ukoliko je neko na Egini i ako je u mogućnosti, neka upiše ime moje sestre-Milena, za molitvu Svetom Nektariju. Boluje od karcinoma na dojci. Javio se drugi put sa metastazama. Prima hemioterapiju, u petak će raditi skener. Molimo se Bogu i Svetom Nektariju da razultati skenera pokažu da su se metastaze smanjile. Svako dobro svima i Bog Vas čuvao.
4376 Brankica   27/05/2022
Molim vas ako neko nekad procita moj komentar i nakon toga ode u Manastir, zamolila bih da procita ime mog sina sa autizmom koji ima 7god a jos uvek ne prica. Zove se Danilo. Hvala unapted od srca. 1f64f
4413 Ivana Kovacevic   09/06/2022
Molitva za Janic Veru 28.03.1964, za zdravlje1f493
4414 Ivana Kovacevic   09/06/2022
Molitva za zdravlje za Kovacevic Dusana 06.12.2014,i Zoricu Grubetic 01.10.1968.
4474 Aleksandra Vujicic   27/06/2022
Molim za pomoć svetog Nektarija za ozdravljenje mog sina Marka ima sedamnaest godina, dijagnoza multipla skleroza Molim vas da zamolite da se ocita molitva za ozdravljenje , za 6 meseci pojavile si mu se pored lekova novih preko 11 lezija. Blagosven gospod i sveti Nektarije Amin
4483 Jovan Bulatović   01/07/2022
Dobar dan i pomaže Bog! imam jednu molbu.. prošlog decembra, moja supruga je saznala da ima kancer. I jako se loše oseća. Ime joj je Jelena Bulatović. Hteo sam samo da je pomenete u molitvi za ozdravljenje. Hvala
4562 Lidija Nikolovska   24/07/2022
Poshtovani,molim vas ako je ikako mogukje da prosledite moje ime u manastir Sv.Nektarija za molitvu posto se lecim od kancera dojke.Unapred vam zahvaljujem.
4565 Vesna   26/07/2022
Danas su upisana sva imena od 22.05.2022. Dobro zdravlje svima!
4569 Ivana Milenkovic   27/07/2022
Htela bih da pitam da li je neko mozda ovih dana na ostrvu sv Nektarija da upise imena Nebojsa koji sutra ima operaciju pankreasa tumora da se pomoli za njegovo zdravlje i Dragana koji ima tumor jetre i ceka operaciju ...hvala puno uz Bozju pomoc da bude dobro i njima a svako dobro i vama koji ste tamo na ostrvu od Gospoda Boga 1f64f
4573 Vesna   29/07/2022
Danas su upisana imena Nebojša i Dragan. Dobro zdravlje svima!!!
4640 Sandra J   02/08/2022
Pomaze Bog. Molim Vas ako je neko tamo da upise ime MILA za citanje molitve.
4645 Stefan   03/08/2022
Da li može da mi se javi neko ko je trenutno u manastiru ili uskoro ide tamo ? Email je [email protected]
4654 Ivana Jovanović   03/08/2022
Postovani, molim vas ako neko ide u manastir da ostavi ime mog supruga Vladimira i pomoli se za njegovo zdravlje, ima metastaze na kičmi i mnogo velike bolove. Hvala unapred.
4658 Rada J.   03/08/2022
Hvala Vam draga Vesna27641f64fNa zdravlje i sreću svima. Ja ću otići na Eginu za nekoliko dana, upisaću sva imena koja se budu pojavila od 29.07. pa na dalje. Pošto vidim da je draga Vesna napisala do 29.07. S verom u Boga i pomoć Svetog Nektarija budite mi svi dobro i zdravo.
4659 Ivana Kovacevic   03/08/2022
Molim ako moze neko da upise molitvu za zdravlje Biserke Jankovic, unapred hvala
4673 Ana Bajic   05/08/2022
Molim nekoga da mi kaze kako se moze koristiti ulje iz Manastira Sv. Nektarija. Hvala!
4675 Jelena   06/08/2022
Poštovani, molim vas ako je neko u Egini da napise ime moje mame, Zorka, i pomoli se za njeno ozdravljenje. Vecno cu vam biti zahvalna. Bog vam pomogao!
4691 Srdjan   13/08/2022
Molim Vas ako je neko u Egini neka spomene ime Ilija Malešević da mu se očita molitva za ozdravljenje od tumora.
4699 Zorka Paunovic   15/08/2022
Postovani, molim vas da upišete ime Zorka za citanje molitve za ozdravljenje.
4704 Ana   18/08/2022
Поштовани, Молим вас ако је неко у могућности да упише име Милан за читање молитве за оздрављење. Унапријед хвала.
4707 Rada J.   18/08/2022
9.avgusta su upisana imena :Mila, Stefan, Vladimir, Biserka Janković, Zorka. Neka nam Sveti Nektarije svima pomogne 1f64f
4720 Biljana Govedarica   21/08/2022
Moze li neko ko ide u manastir Svetog Nektarija da upise ime za molitvu za moga sina Marka koji boluje od dijabetesa
4741 Sandra   30/08/2022
Molim Vas ko bude isao da upise ime Goran Tomović za čitanje molitve za zdravlje.
4742 Sandra B.   30/08/2022
Molim Vas, ako neko bude tamo da upise ime Gizela Milošev za čitanje molitve za zdravlje. Hvala unapred.
4758 Sanja Lukic   03/09/2022
Molim vas ako je ikako moguce da upisete ime Ryan Lukic, 21 godinu, oboleo od Osteosarkoma, da se pomolimo za njega. Unapred zahvalna porodica Lukic
4771 Marija Stojkovic   16/09/2022
Pozdrav, Da li moze neko da upise ime moje bebe Nikoline za zdravlje,? Beba je stara 20 dana. Vec imala jednu operaciju koja je bila uspesna. Ali sada ima problem koji je veoma ozbiljan, nije razvijen urinarni i digestivni trakt, i problem sa iskrivljenim stopalima. Unapred zahvalni majka Marija i otac Marko
4776 Nada Gogić   21/09/2022
U petak i subotu ću biti na Egini. Ostaviću imena za čitanje molitve za zdravlje za bebu Nikolinu, Rajana, Gizelu, Gorana i Marka.
4777 Ivana Furunovic   21/09/2022
Postovani,molim Vas ako je neko u Egini ili uskoro ide da upise imena Ivana i Vladimir za citanje molitve za potomstvo. Unapred hvala.
4787 Slavica Simic   22/09/2022
Od srca molim sve vas, koji ste u Manastiru Svetog Nektarija, da upisete ime mog sina Marka za ozdravljenje od dugogodisnje Lajmske bolesti i parazita. Neizmerno zahvalna majka Slavica.
4796 Sanja Lukic   23/09/2022
Gospodjo Nado, od srca se Vama i svima koji su se pomolili za naseg Ryana zahvaljujem. Neka vas dragi Bog cuva i podari zdravlje i svako dobro vama i vasim porodicama.
4800 Sandra   01/10/2022
Molim Vas, ako je neko tamo da upise ime Sanja za čitanje molitve za zdravlje. Hvala unapred!
4804 Jelena Paunovic   08/10/2022
Molim vas,ako neko može da upiše ime moje majke za molitvu, TATJANA RADOVANOVIC. Boluje od karcinoma. Operisana je,sada je na hemoterapijama. Pomaže Bog dobri ljudi. Može i ulje i voda iz manastira,ko može neka piše na imejl.
4808 Ljiljana Orlovic Smoljo   20/10/2022
Molim vas trebam Bozju ruku pomoci za ozdravljenje moga supruga ŽELJKA ako je neko u manastiru sv.Nektarija da napise ime.
4809 Anđelina Radosavljević   20/10/2022
Molim vas,ako neko ide skoro za Eginu da se pomolo za zdravlje mog sina Uroša.Vratio mu se tumor na mozgu,na intenzivnoj je vec mesec dana,bori se.Ja sam u bolnici sa njim pa ne mogu putovati...Hvala unapred
4814 Velimir Milojka   03/11/2022
pomaze Bog, ako moze molitva za zdravlje za moju zaovu ima 28 godina, djevojcicu od 10 mjeseci i djecaka rodila na Sv Petku. pri porodu joj otkriven karcinom dojke u poodmakloj fazi koji se prosirio na pluca, kosti i kozu. ako postoji ikakva sansa da se molitva ocita kod Mostiju. zove se Sanja, ima 28 godina. unaprijed hvala
4824 Jelena   18/11/2022
Postovani, posto nisam u mogucnosti da posetim manastir,da li postoji mogucnost da se prosledi molitva u ime trinaesto godisnje Tijane,devojcice koja je posle kovida zapala u depresiju.Sa Verom u Boga i molitvama Svetog Nektarija Eginskog verujemo u izlecenje i da Tijana ponovo bude ona vesela devojcica koja se druzila,bila puna zivota i decijeg interesovanja,,,zahvalna majka.
4825 Оливера Илић томић   18/11/2022
помаже Бог Браћо и Сестре. да ли неко иде ускоро Св.Нектарију.?
4831 Татјана   29/11/2022
Помаже Бог, да ли неко иде ускоро код Светог Нектарија, да упише име детета Стефан, које има компликовану катаракту насталу услед лечења упале ока, и која брзо напредује. Хвала!
4853 Ales Adamic   17/12/2022
zanima me ide ko u manastir Sv. Nektarije ili da ima ko broj od manastira ili e-mail. hitno trebam svako dobro od Gospoda
4880 Lidija Rončević   08/01/2023
Poštovani, molim Vas ako je neko u manastiru Sv.Nektaria da se pomoli za zdravlje moje majke Dragane Milić.Bolesna je, ima metastaze i na hemoterapijama je. Veliko hvala, Lidija.
4883 Slavisa Micic   10/01/2023
Poštovanje! Da li neko uskoro ide na Eginu u Manastir Svetog Nektarija?
4886 Biljana Govedarica   14/01/2023
Molim vas ako neko uskoro ide u manastir da upise ime Marko,za molitvu za ozdravljenje.
4890 Stanka Niksic   22/01/2023
Postovani. ako je neko u manastiru da da moje ime za molitvu svetog Nektariju lecim se vec tri godine nestaje mi jetra dok pijem lekove ona se regenerise i sve je uredu kad prestajem da pijem napravim pauzu po uputstvu doktora opet nestaje. Stanka Niksic.
4892 Nada Grujic   29/01/2023
Ako je neko u mogucnosti i trenutno u manastiru dali bi mogao proslediti ime Slavica da se mole za njeno spasenje. Moja mama boluje od kancera. Zahvaljujem se unapred dobrim ljudima .
4896 Milan   02/02/2023
Poštovani,ako se neko nalazi u manastiru ili ce boraviti i procita moju poruku zamolio bih da stavi ime Mihajlo za molitvu za ozdravljenje.Moj sin boluje od dijabetesa tipa jedan.Bog vam dao svima zdravlje i napredak
4946 Nebojsa Filipovic   26/02/2023
Postovani, molim Vas ako je neko u manastir Sv. Nektarija u Egini da ostavi ime za citanje molitve za iscelenje Nevene.
4947 Nikolic Jelena   26/02/2023
veliki pozdrav i jos jedna molba da se u Manastiru Svetog Nektarija napise i ostavi ime moje majke milice nikolic! ima rak na plucima, neznamo da li ce prezivjeti! ja bi htjela dodji, samo neznam kako ..jeli ima tamo ljudi sto pricaju srbski? najbolje dragi ljudi, zdravi bili sa verom u Boga!!!
5005 Svetlana Milinković   11/04/2023
Pomaze Bog, molim Vas pomenite u molitvama moju sestru Jelena, da se izleči od bolesti i multipleskleroze, da sigurno hoda bez pomagala, da joj ne drhti ruka, i da joj se sin Nikola vrati kući i brine i voli nju kao majku svoju...Od Dragog Boga Vam zdravlje, sreća i spasenje
5032 Konstantin Subotić   02/05/2023
Poštovani. Ako je neko u mogućnosti da u manastir Svetog Nektarija na Egini proslijedi ili napiše imena za molitvu za zdravlje za isceljenje - NIKOS, DANIJELA, KONSTANTIN. Hvala od srca i svako dobro... Pozdrav. Kosta
5042 Gordana   09/05/2023
Braco i sestre, ako je neko u Manastiru neka ostavi ime moga sina Andrije za isceljenje i ozdravljenje. Rodjen je sa 6 meseci ima 2,5 godina, ne prica ne hoda, kasni u razvoju. Da nam Bog i Sveti Nektarije pomognu. Unapred se zahvaljujem i neka vas dragi Bog cuva.
5056 Vanja Despotovic   22/05/2023
molim vas ako je neko u Manastiru trenutno, da se moli za mog brata Sinisu da ozdravi. Ima tumor i zivotno je ugrozen! 1f64f1f64f1f64f1f64f
5071 Mira Radomui   26/05/2023
Poštovani, molim Vas, ako je neko trenutno u crkvi sv. Nektarije ili ako uskoro ide da upiše moje ime za molitve;Mira Radomir,bolujem od raka, plazmocitom ili Multipli Mijelom. Na terapiji sam i nisam u mogućnosti da putujem. Hvala dragom Bogu.
5106 Ljubica Jelaca   18/06/2023
Pozdrav, da li mozda neko zna u koje vreme je jutarnja i vecernja liturgija u manastiru?
5109 Mila Pavlović   20/06/2023
Poštovanje.Zamolila bih vas da neko ostavi Nikolaj ime za čitanje za zdravlje.U pitanju je moj sin dečačić od 5 godina i pre par dana smo saznali da boluje od dijabetesa tip 1.Srce mi se slama koliko puta ga samo bockamo.Unapred ZAHVALNA i verujuća majka.
5135 Ksenija Orel   27/06/2023
Ne znam kako i koga zamoliti da upise moje ime Ksenija u manastir, ime moje kcerke Sare i sestre Vesne. Sve tri bolesne i u velikim zivot. Teskocama. Vise od svega bih voljela da mogu posjetiti Manastir sv. Nektarija jer mi dusa zudi za posjetom manastiru? pisem jer sam naisla na ovaj kontakt. Ako i ne dobijem odgovor hvala.Gospodin pomiluj
5140 Gordana Dimitrijevic   29/06/2023
Molila bih nekog ako je u manastiru sv. Nektarija da upise im Zorica za molitve za ozdravljenje bila bih veoma zahvalna. 1f3402764
5142 Matkovic Tatjana   29/06/2023
Molim Vas ko se sad nalazi ili ide u manastir da se pomole sveton nektariju za mog sina i snajku 3 godine su u braku a nemogu da imaju decu milom vas moj sin se zove Milan a snajka Zaklin hvla i Bog vam pomogo
5148 Biljana Smiljanić Božić   02/07/2023
Pomaže Bog! Molim Vas ako iako možete proslediti kršteno ime moga oca je Borivoja operisao je tumor na debelom crevu i odstranjen mu je deo jetre, a pored toga on ima hronične bolesti srca, šećer i visok pritisak. NLazi se na intenzivnoj nezi, životno je ugrožen. Prosledite ime Borivoje da se na Egini mole za isceljenje kako bi zastupnistvom sv. Nektarija bio spasen od opake bolesti. Amin!
5299 Teodora   19/07/2023
Ukoliko je neko u poseti Manastiru, molim da se napise ime Aleksandar. Borba za potomstvo
5301 Marizela Ardeljan   21/07/2023
Postovanje,zamolila bih vas ako neko moze da upise ime Marizela i Emanuel borba za potomstvo
5312 Marija Pavlović   23/07/2023
Pomaze bog. Želela bi da mi se čita molitva za zdravlje jer sam obolela od tumora. Operisana sam sada primam hemo terapije. Hvala i mir svima. A slike su posle operacije i za vreme hemo terapija.
5345 Sandra Krastev   02/08/2023
Zamolila bi neko ako moze da upise moje ime krstena Sandra Krastev da mj se procita molitva boledujem od rak na kicmi so metastaze na jetru molim vas dobri ljudi pomolite se za mene1f3401f64f
5355 Dragana Radivojevic   06/08/2023
Draga Sandra,u sredu idem u manastir i rado cu napisati tvoje ime. Ko želi neka se javi da upišem imena i uz Božiju pomoć da se čitaju molitve za vaše ozdravljenje. Ja sam operisana na svetog Nektarija čudotvorca 2020- e i sada imam priliku da mu se poklonim u manastiru.
5356 Dragana Radivojevic   06/08/2023
Marija,svakako cu upisati i tvoje ime i sva imena koja su pisana u skorije vreme. Daće dragi Bog i sveti Nektarije da ozdravite. čuda se dešavaju,vera je najveći lek
5359 Bogdan Bujic   07/08/2023
Pomaže bog. Zamolio bi Draganu Radosavljevic ako može da upiše ime SUZIMIR da mu se procita molitva za ozdravljenje kod Svetog Nektarija. Boluje od tumora, prima terapije. Kršten je. Svako dobro od Gospoda
5365 Dragana Radivojevic   09/08/2023
Bog vam pomogao Bogdane. Upisacu njegovo ime i neka mu sveti Nektarije čudotvorac pomogne
5369 Maja Bosnar   10/08/2023
Ako neko ide u manastir Sv. Nektarija, najljubaznije molim da upiše ime mog supruga Krešimira koji se bori sa rakom i metastazama. Na hemoterapijama je. Kršten je i molimo se svakodnevno Sv. Nektariju i pomazujemo uljem Sv. Nektarija. Unapred ogromno hvala!
5370 Tatjana   11/08/2023
Poštovanje. Zamolila bih ako će neko ovih dana biti u manastiru Svetog Nektarija, ako bude u mogućnosti, da napiše ime Nikola, boluje od dijabetesa tip I. Sa verom u Boga i Svetog Nektarija 1f497
5396 Sanja Lukic   20/08/2023
Dragi ljudi, ako je netko slucajno na Egini ili ce ici u narednom periodu, od srca vas molim da upisete ime Ryan Lukic, da se cita molitva za zdravlje. 22 godine, oboleo od Osteosarkoma, desna noga amputirana , metastaze na plucima. Unapred vam se zahvaljujem od srca. Porodica Lukic
5407 Ruža Radivojević   22/08/2023
Molim nekog ko je u Egini da upiše moje ime,jer imam u petak operaciju malignog mladeža.
5411 Denis   24/08/2023
Molim vas moze li neko da upise sinovo ime Filip ima rak i sutra mu pocinje druga hemoterapija , molitva Svetom Nektariju za ozdravljenje i da se ostavi ime za citanje . Hvala i blagosloveni bili oni koji pomog u za ovu blagodetnu pomoc i citava njihova porodica
5412 Denis   24/08/2023
Molim vas mozda nisam najjasnije napisala , dali moze neko ko ide u Manastir Sveti Nektarija u Egini da napise ime sina Filip da mu se cita molitva Svetom nektariju za ozdravljenje Filipovo ima rak , i sutra pocinje sa hemoterapijom , i dali ima neko neki kontakt telefon WhatsApp ili Viber Svestenih lica ili nekoga sa kim bi mogla kontaktirati treba mi i ulje da porucim ? Hvala dobrim ljudima i Bog vas blagoslovio
5414 Milenka Radić   26/08/2023
Molim Vas, ako je ikako moguće da se proslijedi ime Milenka, u manastir Sv.Nektarije, da se očita molitva za ozdravljenje. Bolujem od raka obe dojke, sa metastazama. Svako dobro i Bog vam pomogao!
5447 Emilija Dimitrijević   19/09/2023
Poštovani i dobri ljudi, je l može neko ko je u manastiru ovih dana da se pomoli i upiše ime mog tate - Stevan Dimitrijević? On boluje od kancera besike koji se prosirio... Hvala svima i Bog vam pomogao.
5448 Danijela   21/09/2023
Pomaze Bog! Ako je neko u Egini zamolila bih da upise ime moje sestre Snezana koja boluje od tumora dojke.. svako dobro svima zelim...
5461 Jelena Lakić   08/10/2023
postovani, molim Vas da ulisete ime koje majke. boluje od karcinoma pluca sa metastazama..Molim vas stavite ime moje majke Snežana, krstena je i vjeruje u Boga i moci Sv Nektarija. molim vas ako mozete da se mole za iscjeljenje moje majke. Jelena
5475 Vesna Matic   24/10/2023
molim vas upisite ime mog unuka Urosa. 16. januara ce napuni 6 god. Dete ima autizam. Molim sv. Nektarija da ga isceli, da moli Boga za ozdravljenje i da podari mir slugi svome Urosu.
5478 Mirka   26/10/2023
Mir Božji, dobri ljudi. Molim vas ako nekako je neko u mogućnosti da upiše moje ime - Mirka za molitvu svetom Nektariju da ostanem u drugom stanju. Takođe ako mogu da stupim sa nekim u kontakt za ulje bila bih zahvalna. Pozdrav.
5493 Marina Milic   08/11/2023
Postovani, potrebna mi je vasa pomoc,majka mi je sva u metastazama u bolnici jako losem stanju, potrebne su molitve za ozdravljene. Zove se Jadmina Milic rodjena Zivanovic 25.10.1962 u selu Pecanica trenutno se nalazi u Austriji Bec
5499 Ljiljana Denisenko   25/11/2023
Molim admin. grupe da prosledi moju molbu da se u svojim molitvama za isceljenje pomene i ime moje sestre, Sasenka. Bori se sa rakom dojke i i sama se redovno moli svetitelju i cudotvorcu Sv. Nektariju Eginskom. Zahvaljujem se svestenstvu manastira na velikoj posvecemosti verujucim ljudima.
5501 Ani Rajkovcevic   28/11/2023
Zdravo, ako neko bude u manastiru ili planira posetu u narednim danima, molim vas da zapišete ime mog oca Jovice u manastiru. On je u četvrtom stadijumu raka, a lekari kažu da mu je ostalo tri meseca života. Molim vas da, ako je moguće, da se pročita molitvu za njegovo zdravlje.
5513 Javorka stepic stanojevic   13/12/2023
ako neko bude u manastiru ili planira posetu u narednim danima, molim vas da se u svojim molitvama za isceljenje pomene i ime moje cerke Ana Grujic i mog supruga Vojkan Stanojevic,oboje boluju od raka
5516 Suzana K   23/12/2023
dragi ljudi molim vas ako neko planira uskoro odlazak u manastir Sv Nektarija ili se nalazi tamo da upise ime mog sina Stefana krstenog Jovana za citanje molitve 1f64f Stefan boluje od najtezeg oblika raka kostiju i dr nemogu nista vise :( zato vas molim ko god je u mogucnosti neka upise njegovo ime molim vas 1f64f Stefan krsten Jovan ima 13godina :(. hvala unapred boze pomozi svima pa i njemu Amin 1f64f
5523 Boško Vidojević   06/01/2024
Poštovani oci i velikodostojnici, molim va da se u vašim svakodnevnim molitvama nađe ime mog brata Bogdana, koji je oboleo od teške bolesti i koji se lavovski bori, ali ga bolest sve više i sve brže osvaja. Uveren sam da će mu vaša molitva pimoći. Bog vam dao svako dobro, a vaša molitva neka dosegne do Sv. Nektarija i našeg Gospoda Boga na pomoć mom bratu Bogdanu. Iskreno vas pozdravljm i ostajem vaš večiti dužnik.
5528 Marina   09/01/2024
Poštovanje! Hristos se rodi! Zamolila bih ljude koji idu u manastir, da upišu ime Gradimir, za molitvu Svetom Nektariju, za ozdravljenje od Parkinsonove bolesti. To je moj otac i u vrlo je teskom stanju.
5531 Sanja   11/01/2024
Dragi ljudi, molim vas ako je neko od vas u Egini da upise ime moga oca Jovo, ima tumor. Da se moli za njegovo ozdravljenje Hvala vam puno
5548 Vera Drašković   06/02/2024
Dragi ljudi, ako je neko trenutno u manastiru da upiše moje ime Vera, da se čitaju molitve za ozdravljenje, bolujem od kancera debelog creva. Hvala unapred , ko bude mogao to da mi učini...
5574 Dragana   25/02/2024
Dragi ljudi, ako je neko u mogucnosti ako neko ide u manastir Svetom Nektariju Eginskkom da upise ime STANA za ozdravljenje a boluje od tumora koji je metastazirao na limfne cvorove i pluca, i u jako je losem stanju. Hvala dobrim ljudiima i svako dobro vam zelim


Najčitaniji tekstovi na našem sajtu