Najbolji hoteli za decu u Grčkoj
26/01/2017 Tekst ažuriran 02/12/2021 Iskustva 0

Složićemo se da nije ni malo lak zadatak odabrati destinaciju za letovanje, a da to za vas i vašu porodicu bude istovremeno i najbolje mesto za letovanje sa decom.

Početak ili kraj sezone, način prevoza i na kraju – apartmani, hoteli ili All inclusive letovanje u Grčkoj, glavne su dileme svake godine kako se sezona odmora bliži. 

Sledeće regije su poznate kao najbliže našim turistima, a u moru šarenolikih ponuda koje svako letovalište u Grčkoj svakako ima, na jednom od najpopularnijih sajtova, TripAdvisor, hoteli koje ćemo pomenuti u tekstu koji sledi, izdvojili su se upravo najvišim mogućim ocenama svih aspekata smeštaja velikog broja turista sa decom iz raznih zemalja. 

Neki od najvažnijih parametara koje su turisti ocenjivali su blizina plaže i grada, da li je lokacija hotela mirna, udobnost i prostranost smeštajnih kapaciteta, animacija najmlađih i organizovanje njihovih aktivnosti, kao i higijena i kvalitet hotelske hrane. 

Najbolji hoteli za letovanje sa decom na Halkidikiju

Ikos Olivia, Gerakini
Ovaj velelepni hotel nudi 142 sobe i apartmana, i 149 bungalova od kojih neki imaju i sopstvene bazene.
Za decu svih uzrasta, od beba do tinejdžera je od jutra do kasnog popodneva i večeri organizovana zabava, sport i učenje raznih novih aktivnosti. Sve aktivnosti su sortirane po uzrastima dece i prikazuju se svake nedelje na rasporedu. Postoje i otvorena igrališta i teniski tereni. Za dodatnu sigurnost, svi dečji klubovi i jaslice se nalazeu posebno opremljenim i dizajniranim objektima. 

Porto Sani, Sani beach
Veoma luksuzan kompleks opravdaće sva vaša očekivanja. Na plaži su vam na raspolaganju ležaljke, suncobrani, tuševi i peškiri. Članovi osoblja po imenu Baby-Watch Ladies će pripaziti na vaše najmlađe i do 30min. Starija deca će zabavu svakako naći na većem bazenu, pored kog je bazen i za manju decu. Profesionalnu brigu i organizovanje raznih aktivnosti za decu svih uzrasta prepustite posvećenom osoblju, što je takođe idealna prilika za decu da upoznaju nove prijatelje, a roditeljima pruža zasluženi predah.  Organizovane su i fantastične aktivnosti i za možda najtežu ''publiku'' – tinejdžere: časovi plesa, hip-hopa, DJ-evi, i aktivnosti na plaži poput odbojke i streljaštva, učiniće da ni vašoj većoj deci nikada ne bude dosadno. 
Ovaj lanac hotela na Halkidikiju u ponudi ima još i Sani Club i Sani Beach Hotel, sa jednako dobrim i bogatim ponudama.

Anna Hotel, Pefkohori
Sa divnim vrtom i bazenom za odrasle i jednim za decu, u neposrednoj blizini plaže i centra mesta. Hrana koju služi hotel je ukusna i raznovrsna. Sve sobe su skoro renovirane i moderno opremljene. U svim sobama postoje i mreže za komarce.  Na raspolaganju su porodične sobe, sa jednim bračnim i dva singl kreveta, apartmani sa jednom ili dve spavaće sobe. 

Possidi Holidays Hotel, Possidi
Blizu centralne zgrade ovog kompleksa nalazi se veliki bazen za odrasle, i manji za decu sa ležaljkama i suncobranima koji su dostupni gostima hotela. Tu su i dva teniska terena, stolovi za stoni tenis, teren za odbojku na plaži, i dečje igralište. 

Achtis Hotel, Afitos
Nalazi se na samo 90km od Soluna, garantuje gostoprimstvo, odmor i mir. Predivan vrt i kombinacija kamena i drveta unutrašnjih i spoljašnjih detalja čine jedinstven stil, i zadovoljavaju čak i najistančanije ukuse.

Najbolji hoteli za letovanje sa decom u Olimpijskoj regiji

Sun Beach Hotel, Platamon
Nalazi se u živopisnom Platamonu, pogodan je za porodice. Poseduje 84 prostrane sobe sa velikim terasama, i 4 lux apartmana. Pogled iz soba se pruža na more ili na planinu. 

Cosmopolitan Hotel & Spa, Paralija
Na obali mora, (oko 5 minuta hoda do plaže) savremenog dizajna, ovaj hotel nudi veoma luksuznu uslugu. Od spa programa tu su zatvoreni bazen, parno kupatilo i sauna, a na raspolaganju su vam osoblje obučeno za terapeutske ili kozmetičke tretmane. Obroci su na bazi švedskog stola. 

Olympic Star Beach Hotel, Nei Pori
Hotel čija je plaža nagrađena Plavom zastavicom. Nudi 32 potpuno oprmljene sobe: standardne, porodične, četvorokrevetne i apartmane. Ovaj hotel nudi veoma dobre usluge za kvalitetan porodični odmor. Organizovane su aktivnosti kao što su: fudbal na plaži, odbojka na pesku i stoni tenis, pored toga tu je i igralište za najmlađe. 

Hotel Ifigenia, Leptokarija
U primorskom gradu Leptokaria, na samo 50m od mora, i u bogatom, velikom vrtu, obećava opuštajući odmor. Blizu je plaže, kao i centra, a opet potpuno izolovan od buke. 

White Rose Hotel, Olympik Beach
Svaka soba ovog hotela je potpuno drugačije uređena, tako da, i ukoliko se ovde vratite, uvek ćete imati potpuno nov doživljaj. Hotel okružuje vrt ispunjen lepim cvećem. Besplatan parking je na raspolaganju, ali i sam hotel nudi rent-a-car usluge. Na samo 25m od hotela je plaža na kojoj možete uživati u mnogim sportskim aktivnostima.

Najbolji hoteli za letovanje sa decom na Lefkadi

Neilson Cosmos Beach Club, Vassiliki
Od plaže ovog hotela na oko 20min hoda nalazi se živopisno mesto Vassiliki, pogodan je za porodice. Sobe su svetle i prostrane. Objekat poseduje bazen, sa posebnim, plitkim delom za bebe i malu decu. 

Aliki Hotel, Nikiana
Hotel se nalazi na obali mora, u mirnom delu, 1,5km od sela Nikiana. Sve sobe imaju balkone sa panoramskim pogledom. Na zahtev, možete dobiti i sobu u delu gde je zabranjeno pušenje. 

Alkyon Apartments & Villas, Ligia
Na mirnoj lokaciji, a opet u blizini glavnog grada. U sobama sva vrata za terase, kao i prozore imaju mreže za komarce. Pored bazena je bar u kome možete kupiti pića i sladolede. 

Thealos Village, Ligia
Nalazi se u bogatom zelenilu, 6km od glavnog grada. Nudi 6 luksuznih vila sa privatnim bazenom, 9 apartmana, i 2 apartmana sa pogledom na more. Sve sobe su potpuno opremljene i ispunjavaju najviše standarde. 

Villa Olga Hotel Apartments & Studios, Ligia
Idealan hotel za svakog ko traži udoban i opuštajući odmor. Iako se nalazi u mirnom okruženju, na samo 3,5km je od glavnog grada. Kompleks se sastoji od studija i apartmana, i lepe bašte. 

Najbolji hoteli za letovanje sa decom na Tasosu

Sentido Thassos Imperial, Skala Rahoni
Okružen borovom šumom, na jednoj od najlepšh plaža na ostrvu. Nudi raznovrsnu hranu, tako da zadovolji ukuse svih gostiju. Bogata ponuda osveženja u barovima na bazenu i na plaži, i spa centar su samo neke od pogodnosti ovog hotela. Za vaše najmlađe ovaj hotel nudi malo igralište, dečiju biblioteku (za decu od 4 do 12 godina), stoni fudbal i ping-pong.

Alexandra Beach Thassos Spa Resort, Potos
Sa panoramskim pogledom na Egejsko more i divnim zalascima sunca, nalazi se u neposrednoj blizini Potosa. Deci je na raspolaganju igralište, gde se osoblje animacije brine o njihovoj zabavi i organizuje im mnoštvo sportskih i društvenih igara.

Atrium Hotel, Potos
Takođe u mestu Potos, mali i šarmantan, okružen divnim vrtovima, na lepoj plaži i sa pogledom na more. Plaža ovog hotela je idealna za odmor sa decom, zbog svog dugog plićaka. Tu su i dečiji bazen i igralište, a takođe možete koristiti usluge baby-sittinga ukoliko pri rezervaciji naglasite, te vam usluge ovog  hotela obećavaju opuštajući i bezbrižan odmor.

Thalassies​ Hotel, Limenarija
U Limenariji, potpuno renoviran 2015. godine. Skoro sve što Vam je potrebno na odmoru se nalazi u blizini hotela, tako da Vam za samo mesto auto nije potreban. Doručak je bogat i raznovrstan. Ležaljke na plaži su na raspolaganju gostima hotela, kao i veliki bazen, bazen za decu, i prostorija sa bilijarom, stoni fudbalom, internet igrama i pikadom.

Enavlion Hotel Batagianni, Golden beach
Izdrađen poput amfiteatra, na čuvenoj Golden Beach plaži, pruža svojim gostima pogled na Egejsko plavetnilo i beskrajni zlatni pesak. Svaka soba ima svoj jedinstveni stil, i sve sobe imaju balkon i pristup internetu.

Najbolji hoteli za letovanje sa decom na Krfu

Hotel Costas Golden Beach, Agios Georgios
Na samo nekoliko koraka od šljunkovite plaže, a od prodavnica i restorana udaljen samo nekoliko minuta hoda.  Sa bazena se pruža pogled na more. Restoran poslužuje kontinentalan doručak sa mnogo svežeg voća i peciva. Na plaži se organizuju vodeni sportovi, postoji i teniski teren, bilijar sto, i društvene igre. 

Delfino Blu Boutique Hotel, Agios Stefanos
Mali, ali luksizni hotel izgrađen u stilu amfiteatra u podnožju brda iznad jedne od najlepših plaža ostrva. 
Sastoji se od 12 studija i 3 apartmana, ima dva bazena od kojih je jedan dečji, rastoran, bar pored bazena i bar na plaži. 

Matoula Apartments, Acharavi
Porodični kompleks na mirnoj lokaciji severne obale Krfa. Okružen očuvanim vrtom, na samo 100m od plaže i 150m od centra mesta. Tu je i recepcija, bazen sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, i manji bazen za decu i igralište, i besplatan parking.

Art Hotel Debono, Gouvia
Na severu Krfa, okružen palmama i maslinjacima. Dobra i ušuškana lokacija pruža ujedno i mir i blizinu centra mesta. U nekim delovima hotela je zabranjeno pušenje. Deci je obezbeđeno igralište i teren za košarku. Ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen se ne naplaćuju. 

Bella Venezia Hotel, Kerkira grad
Jedan od najpoznatijih i najstarijih hotela u gradu Krfu, sa 30 soba i jednim apartmanom, od kojih svaka ima kupatilo, direktnu telefonsku liniju, TV, besplatan internet, sef, klimu i frižider. 

Napiši komentar

Najčitaniji tekstovi na našem sajtu